Nieuws  

Vredestein introduceert twee nieuwe zomerbanden: de Ultrac Vorti en de Sportrac 5. Beide banden zijn tot stand gekomen in samenwerking met Italiaans Designhuis Giugiaro.

De nieuwe banden worden momenteel in Boedapest geintroduceerd. Het Nederlandse merk pakt daarbij groots uit. In totaal zijn duizend mensen van over de hele wereld - salesforce, journalisten en klanten - uitgenodigd voor een verblijf in Boedapest.

Vredestein Boedapest

De gasten verblijven in het 5-sterrenhotel Four Seasons, dat voor acht dagen is afgehuurd. 's Avonds wacht hen een spectaculaire show met 3D video mapping in het Museum of Applied Arts, dat voor diezelfde periode volledig gehuld is in Vredestein-look.

Bovendien is de Hungaroring, het formule 1-circuit van Boedapest, van 25 maart tot en met 2 april Vredestein-terrein.

Ook voor mensen die niet tot de genodigden van het event behoren, is Vredestein duidelijk aanwezig in de stad. Op zondag 25 maart presenteerde het merk zich met een colonne van 35 auto's met Vredestein-branding aan de Hongaarse hoofdstad. Bovendien zijn op meerdere in het centrum geplaatste mega-billboards Vredestein-uitingen te zien.

De lancering van de twee nieuwe zomerbanden wordt door Vredestein extra onder de aandacht gebracht met behulp van nieuwe media. Zo wordt de nieuwe Ultrac Vorti-film geïntroduceerd, die beelden bevat waarbij kijkers 360 graden rond kunnen kijken. Daarnaast heeft de bandenfabrikant een Facebook-game ontwikkeld, waarmee deelnemers een reis naar Barcelona samen met een Facebook-vriend kunnen winnen.

Met de Ultrac Vorti zegt Vredestein een volgende stap te nemen op het gebied van Ultra High Performance-banden. De sportieve, comfortabele Sportrac 5 is de opvolger van de Sportrac 3, die in 2011 door ADAC tot testwinnaar van de zomerbandentest werd uitgeroepen.

Plaats op:
Datum: 26 maart 2012
Categorie: Banden
Bron: Apollo Vredestein B.V.
Gerelateerde artikelen  
30-03-2018 Nieuws Apollo Vredestein nadrukkelijk aanwezig op IAMS 2018
25-02-2013 Nieuws Hoge waarderingen voor Vredestein zomerbanden
17-04-2013 Nieuws Nieuwe Vredestein tussen jetset van Monaco
17-06-2016 Nieuws Vredestein breidt activiteiten uit in Italië
27-09-2018 Nieuws Apollo Vredestein levert banden voor Volkswagen Touareg
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.