Nieuws  
 

Amsterdam Airport Schiphol heeft de Schiphol Business Taxi geïntroduceerd, schrijft Zakenreisnieuws. Er is zelfs een elektrische variant, de E-Business Taxi. Inclusief Wifi.

De chique taxivariant is speciaal ontwikkeld voor zakenreizigers om hun vliegreis in 'business class' stijl te beginnen of te eindigen. De taxidienst is een samenwerkingsverband tussen de Schiphol Group en Connexxion.

De Schiphol Business Taxi is tot vier uur voor vertrek te reserveren en vervoert passagiers vanaf elke locatie in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. De Schiphol Business Taxi biedt extra services, zoals begeleiding van en naar de gate en een 'check- in assistance'. Deze begeleidt de zakenreiziger bij het boeken en inchecken.

De Schiphol e-Business Taxi rijdt honderd procent elektrisch en heeft een actieradius van ongeveer honderd kilometer. "Hierdoor is deze taxi uitstekend geschikt voor kort zakelijk vervoer tussen Schiphol en bijvoorbeeld het centrum van Amsterdam en de Zuid-as", stelt Schiphol.

De 'groene variant' heeft als extra faciliteit ook wifi aan boord. In een later stadium wordt wifi ook in alle Schiphol Business Taxi's ingebouwd.

Plaats op:
Datum: 29 maart 2012
Bron: Zakenreisnieuws
Gerelateerde artikelen  
25-04-2013 Nieuws Taxi Schiphol behoort tot de duurste ter wereld
20-06-2016 Nieuws Ook op Ecomobiel is Abel de deeldienst met elektrische taxi's
03-09-2012 Nieuws Minister Verhagen opent eerste batterijwisselstation
03-09-2013 Nieuws Schiphol laat wagenpark deels op biodiesel rijden
10-08-2017 Nieuws TCA lanceert nieuwe taxi-app
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,01 seconden.