Nieuws  
 

Schadeketen A.A.S. komt met een uniforme marktbenadering voor autoruitherstel. Dat houdt in: een eenduidig ruitcalculatiesysteem en certificering voor alle aangesloten A.A.S. schadeherstelbedrijven.

A.A.S. zegt in Nederland de eerste landelijke schadeketen te zijn met 100% erkende autoruitherstellers. De ruitservice past in het beleid van A.A.S. om te komen tot een 'one stop shop' op het gebied van schade. Een eerste autoverzekeraar is al een samenwerking aangegaan, zegt A.A.S.

Backofficepakket

De zelfstandige leden zijn allen geslaagd voor het VOC examen autoruitherstel. Dat is een extra kwaliteitswaarborg voor klanten. Bovendien is het backofficepakket van alle leden uitgebreid met een apart ruitcalculatieprogramma. Daarbij is rekening gehouden met de eis van A.A.S. om een transparante prijsopbouw te kunnen tonen.

Regensensoren

Nicole Spenkelink, directeur A.A.S : "De complexiteit van autoruiten is de laatste jaren gegroeid; denk bijvoorbeeld aan regensensoren in de ruiten. Het herstel ervan wordt dus ook ingewikkelder en is meer en meer onderdeel geworden van autoschade. Daarvoor is naast de specifieke kennis van ruitherstel, ook allround autoschadevakmanschap nodig. En dat hebben wij als collectief in huis."

Plaats op:
Datum: 30 maart 2012
Categorie: Schade / schadeherstel
Bron: A.A.S. (Allround Automotive Solutions)
Gerelateerde artikelen  
31-01-2011 Nieuws Schadeketen A.A.S. gaat twittteren (en meer)
27-04-2012 Nieuws Autoschade Herstel Groep lanceert schadeplatform Apollo
18-03-2011 Nieuws AH Autoschade Herstel zoekt nieuwe leden
08-02-2012 Nieuws Bekkers Autoschade naar Autoschade Herstel Groep
04-02-2013 Nieuws A.A.S schadeherstelbedrijven over op duurzaam repareren
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,01 seconden.