Nieuws  

Autoverhuurder EuropCar breidt zijn groene wagenpark uit met 20 elektrische Opel Ampera's. De auto's gaan rijden in het kader van het duurzame GoforGreen-label van EuropCar.

EuropCar wil de groenste autoverhuurder van Nederland worden. Ten behoeve van het GoforGreen-label breidt EuropCar zijn aanbod huurauto's uit met auto's die schoon genoeg zijn voor het energielabel A of B en andere energiezuinige voertuigen, zoals elektrische scooters, elektrische en hybride auto's.

Algemeen directeur Mark Dijkstra is blij met de samenwerking met Opel en ziet de Ampera als een mooie toevoeging aan het groene wagenpark van EuropCar. 'We bieden onze klanten een innovatieve en duurzame mobiliteitsoplossing.'

Europcar raadt klanten die de Ampera boeken aan om 10 tot 15 minuten uit te trekken voor de overhandiging van de auto. Een EuropCar-medewerker geeft dan uitleg over het opladen van de accu, energieverbruik en de werking van de range extender. Ook krijgen de huurders advies over een energiezuinige rijstijl, de verschillende rijmodi en hoe zij elektriciteit kunnen opwekken tijdens het remmen.

Plaats op:
Datum: 4 april 2012
Categorie: Elektrisch rijden
Bron: Opel Nederland
Gerelateerde artikelen  
11-07-2011 Nieuws Opel en Europcar samen in EV
25-02-2011 Nieuws Europcar met vestiging op campus De Uithof
11-02-2010 Nieuws Zuinige Volvo’s voor Europcar België
08-03-2013 Nieuws Europcar best vindbaar op internet volgens WUA!
24-01-2011 Nieuws Europcar met Accorhotels in wielerploeg
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,98 seconden.