Nieuws  

Peugeot Nederland en Citroën Nederland gaan tegen het einde van het jaar een nieuw gezamenlijk hoofdkantoor in Amsterdam Zuidoost betrekken. Het Peugeot Experience Center in Breukelen wordt gesloten.

Momenteel worden de activiteiten van Peugeot in Nederland nog aangestuurd vanuit Utrecht (Uraniumweg) en Breukelen (De Corridor), Citroën Nederland BV houdt tot de verhuizing kantoor in Amsterdam (Stadionplein).

Die laatste locatie blijft overigens behouden; het dealerbedrijf Citroën Amsterdam blijft aldaar gevestigd.

Albéric Chopelin, Managing Director van de twee automobielmerken in de Benelux: "Peugeot en Citroën blijven volledig onafhankelijk in de Nederlandse markt opereren. Zowel de gemeenten Utrecht, Breukelen als Amsterdam boden ons interessante economische mogelijkheden om ons nieuwe hoofdkantoor in één van deze gemeenten te kunnen vestigen. Met de uiteindelijke keuze voor een hoofdkantoor in Amsterdam Zuidoost zullen beide merken optimaal kunnen profiteren van de wederzijdse kennis, services en faciliteiten. Deze veranderingen stellen Peugeot en Citroën in staat om het serviceniveau naar de klant te verhogen en de individuele marktposities in Nederland verder te versterken".

 

Plaats op:
Datum: 15 mei 2012
Bron: Citroen Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
11-06-2012 Nieuws Peugeot Citroen naar Oval Tower in Amsterdam ZO
29-01-2019 Nieuws Hoofdkantoor Opel Nederland verhuist naar Amsterdam
07-11-2016 Nieuws Citro√ęn Amsterdam naar Van Mossel Automotive Groep
19-02-2011 Nieuws Amsterdam ondertekent EV-contract met PSA Peugeot CitroŽn
16-06-2016 Loopbaan Louis Wyers nieuwe algemeen directeur Citro√ęn en DS Nederland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,14 seconden.