Nieuws  

Athlon Car Lease en car share community SnappCar gaan samenwerken. Dat maakte de leasemaatschappij gisteren bekend. De strategische samenwerking is erop gericht om car sharing in zowel de consumenten- als de zakelijke markt te bevorderen. Ofwel: de leaseauto kan straks aan particulieren worden verhuurd.

Autodelen, of car sharing, tussen particulieren is populair in de Verenigde Staten, Australië en het Verenigd Koninkrijk. SnappCar laat in hoog tempo ook het Europese vasteland kennismaken met deze lucratieve en milieubewuste manier om met autobezit om te gaan.

Victor van Tol, CEO van SnappCar: "We zien dat steeds meer mensen de behoefte hebben om slimmer om te gaan met hun eigendommen. Ook met hun auto. Wij zorgen ervoor dat je op een betrouwbare en makkelijke manier geld kunt verdienen aan je auto, op momenten dat ‘ie stilstaat'.

SnappCar en Athlon Car Lease vonden elkaar in de gedachte dat het gebruik van de auto belangrijker wordt dan het bezit van de auto.

Athlon Car Lease gaat, als eerste in Nederland, haar klanten aanbieden dat leaserijders hun leaseauto via SnappCar kunnen verhuren aan andere particulieren. Ook ontwikkelen zij samen een manier om in te spelen op de vraag van klanten van Athlon Car Lease om beter en effectiever gebruik te maken van het wagenpark, door inzet van deze leaseauto's ook voor andere medewerkers.

Hans Blink, CEO van Athlon Car Lease International: "Als mobiliteitsprovider kijken wij verder dan de leaseauto en kijken we naar de totale mobiliteit van onze klanten, hun leaserijders en andere medewerkers. Bovendien nemen we onze verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid. Car sharing past in het door ons ontwikkelde duurzaam mobiliteitsplan waarin we betaalbare en efficiëntere alternatieven bieden in mobiliteit. De samenwerking met SnappCar past uitstekend bij onze visie."
Over SnappCar
www.SnappCar.nl is een online marktplaats waar particulieren hun auto aan elkaar kunnen verhuren. SnappCar brengt vraag en aanbod bij elkaar en neemt alle zorgen weg voor haar deelnemers; hieronder vallen onder andere een allrisk verzekering, grondige checks van huurders en afhandeling van parkeer- en verkeersboetes. Deelname aan SnappCar is gratis.

Plaats op:
Datum: 23 mei 2012
Categorie: Mobiliteit
Bron: Athlon Car Lease Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
20-09-2012 Nieuws Athlon gaat leaseauto's delen met SnappCar Business
18-01-2013 Nieuws SnappClubs moet autodelen meer op de kaart zetten
20-12-2018 Nieuws ALD Automotive en SnappCar kondigen samenwerking aan
03-06-2013 Nieuws Autodeelplatform SnappCar nu ook in Duitsland
22-04-2013 Nieuws SnappCar: dit jaar 100.000 deelnemers
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,09 seconden.