Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.

Athlon Car Lease Nederland sluit de regionale vestiging in Heerenveen per 1 september. Klanten zullen vanaf 1 juli worden overgedragen aan Friesland Lease waar Athlon een joint venture mee heeft.

Armand van Veen, Algemeen Directeur Athlon Car Lease: "Zowel de vestiging Heerenveen van Athlon Car Lease als Friesland Lease B.V. richten zich op dezelfde doelgroep, namelijk het MKB in de drie Noordelijke provincies. Hierdoor zijn we met 2 bedrijven actief in dezelfde markt. Dit is een onwenselijke situatie waardoor we hebben besloten de vestiging Heerenveen te sluiten. Een groot deel van de betreffende klantenportefeuille en bijbehorende leasecontracten zal worden overgedragen aan Friesland Lease. De strategische- en internationale accounts zullen worden herverdeeld over andere regionale Athlon vestigingen."

Meerderheidsbelang

Athlon Car Lease Nederland B.V. bezit een meerderheidsbelang in Friesland Lease B.V., een succesvol bedrijf met een sterke positie in de Noordelijke markt.

Jan Baljeu, directeur Friesland Lease B.V.: "Evenals de Athlon vestiging in Heerenveen, heeft Friesland Lease B.V. een sterk regionale focus. Onder het motto ‘duurzaam is onze keuze' loopt Friesland Lease voorop in de nieuwste ontwikkelingen op mobiliteitsgebied en bouwt aan duurzame relaties met haar klanten. Met deze overdracht behouden de klanten de (schaal)voordelen die Athlon Car Lease Nederland B.V. als marktleider biedt en zullen ze bovendien profiteren van de regionale, slagvaardige en persoonlijke aanpak van Friesland Lease."

Plaats op:
Datum: 5 juni 2012
Categorie: Acquisitie & reorganisatie
Bron: Athlon Car Lease Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
23-06-2009 Nieuws Klanten kunnen auto leasen bij Friesland Bank
19-06-2008 Nieuws FB Lease Friesland Bank brengt lease onder bij Strix
28-02-2011 Nieuws Friesland Lease sluit aan op het ESA-systeem
18-06-2012 Nieuws Friesland Bank gaat EV van Strix Lease promoten
25-01-2012 Nieuws Athlon Car Lease hoofdsponsor Hulphond Nederland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,08 seconden.