Nieuws  

Peugeot Nederland NV en Citroën Nederland BV hebben de locatie bekend gemaakt van hun gezamenlijke hoofdkantoor in Amsterdam. Per 1 september aanstaande zullen beide importeurs hun activiteiten voortzetten vanuit de Oval Tower in Amsterdam Zuidoost.

Onlangs kondigden Peugeot Nederland en Citroën Nederland aan, beiden onderdeel van PSA Benelux, gezamenlijk een hoofdkantoor te gaan betrekken. Hiermee beogen beide merken beter te kunnen profiteren van elkaars kennis, services en faciliteiten. Peugeot en Citroën moeten daarbij hun onafhankelijke uitstraling behouden.

Albéric Chopelin, Managing Director PSA Benelux is blij nu aan te kunnen kondigen op welke locatie dat zal plaatsvinden. ‘Met de keuze voor de Oval Tower beschikken we over een milieuvriendelijk pand met een moderne uitstraling en uitstekende faciliteiten voor personeel en bezoekers. Dit kantoor maakt het mogelijk meer operationele efficiency te realiseren. Het is voor ons daarnaast belangrijk dat zowel Peugeot als Citroën hun eigen gezicht behouden".

Plaats op:
Datum: 11 juni 2012
Bron: Citroen Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
15-05-2012 Nieuws Nieuw hoofdkantoor Peugeot Nederland en Citroėn Nederland
29-01-2019 Nieuws Hoofdkantoor Opel Nederland verhuist naar Amsterdam
16-06-2016 Loopbaan Louis Wyers nieuwe algemeen directeur Citroƫn en DS Nederland
16-06-2016 Nieuws Louis Wyers nieuwe algemeen directeur Citroƫn en DS Nederland
07-11-2016 Nieuws Citroƫn Amsterdam naar Van Mossel Automotive Groep
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ļæ½ 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.