Nieuws  
 

Friesland Bank en Strix Lease Service gaan hun samenwerking op het gebied van elektrisch leasen verder uitbreiden. Het accountmanagement van de bank zal de website elektrisch leasen van Strix actief gaan promoten.

Sinds kort heeft nu ook Friesland Bank Rotterdam de beschikking over een volledig elektrische Peugeot iOn. Directie en het accountmanagement zullen van de auto gebruik maken.

Om elektrisch leasen meer onder de aandacht te brengen gaat Friesland Bank Lease (aandeelhouder in Strix) de reeds bestaande samenwerking met Strix Lease Service in Hoofddorp dus verder uitbreiden. Door de samenwerking kunnen klanten van Friesland Bank Lease ook gebruik maken van de kennis en mogelijkheden van Strix om elektrisch leasen onderdeel te maken van hun mobiliteitsplan.

Volgens Han Arts, werkzaam bij Strix Lease Service, zal de in "Friese" stijl bestickerde Peugeot iOn een opvallende verschijning zijn in Rotterdam en omgeving en daarmee tevens de kernwaarden van de Friesland Bank verder uitdragen. "Wij hopen dan ook dat dit goede voorbeeld veel navolging gaat krijgen en wij zo het elektrische rijden een boost kunnen geven. De voortekenen zijn goed, we zijn met meerdere relaties van Guus Drijver, directeur van Friesland Bank Rotterdam, in gesprek over leasing van elektrische auto' s. In dergelijke trajecten verzorgen wij onder andere de levering van de auto(‘s), de eventuele bestickering en de laadpalen."

Plaats op:
Datum: 18 juni 2012
Categorie: Elektrisch rijden
Bron: Strix Lease Service B.V.
Gerelateerde artikelen  
23-06-2009 Nieuws Klanten kunnen auto leasen bij Friesland Bank
19-06-2008 Nieuws FB Lease Friesland Bank brengt lease onder bij Strix
17-12-2009 Nieuws Friesland Bank in Strix Lease
10-09-2012 Nieuws Strix genomineerd voor Hart-Hoofdpijs van Triodos Bank
05-12-2011 Nieuws Strix introduceert Strix Elektrisch Leasen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 12,58 seconden.