Nieuws  
 

De netwerkorganisatie Automotive Insiders, opgericht door Gwen Jansen van PR bureau JansenJager, wordt per 1 september overgenomen door Aftersales Magazine.

Uitgever Rob Kuchler van het aftersalesvakblad zegt Automotive Insiders op dezelfde voet te willen voortzetten. "Het blijft de bron van kennis, inspiratie en business voor de mobiliteitsbranche".

Gwen Jansen blijft actief betrokken bij Automotive Insiders en zal zowel voor als achter de schermen de komende tijd een belangrijke rol blijven spelen. Ook Ric van Vugt zal als adjunct-directeur leiding blijven geven aan het team.

Gwen Jansen heeft Automotive Insiders in 2007 opgericht en sinds de oprichting is het bedrijf uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke netwerkorganisatie in de mobiliteitssector waar circa 1250 directeuren en managers lid van zijn om op periodieke basis met elkaar inspiratie, kennis en business uit te wisselen op een onafhankelijke plek.

De reden dat Gwen Jansen Automotive Insiders wilde verkopen is dat ze na tien jaar ondernemerschap veel meer tijd wil hebben om zich te kunnen toeleggen op haar grote passie. Dit is het maken van films en video's en het schrijven van boeken. Dit gebeurt vanuit haar andere bedrijf JansenJager, beeldmakers.

Plaats op:
Datum: 31 augustus 2012
Categorie: Acquisitie & reorganisatie
Bron: Automotive Insiders
Gerelateerde artikelen  
13-01-2010 Nieuws Social Media en zoekmachinemarketing voor autobranche
17-06-2010 Nieuws Colin Ouwerling Adjunct Directeur JansenJager
14-02-2013 Nieuws “Leasewereld heeft nieuw businessmodel nodig”
07-07-2010 Nieuws Automotive Steering Ladies organiseert Business Gala
27-06-2018 Loopbaan Directieteam Noordlease Holding compleet
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.