Nieuws  
 

Regus en NS openen eind deze maand een flexwerkplek op Schiphol. Daarmee komt het aantal zogenaamde Regus | NS station2station business centres op acht.

Eduard Schaepman, algemeen directeur Regus Nederland over de opening op Schiphol: "Smartphones en tablets hebben ervoor gezorgd dat we niet meer heen en weer hoeven te reizen naar het ouderwetse vaste kantoor. Maar ook nu hebben we nog plekken nodig waar we kunnen printen, denken, bijpraten of een vergadering kunnen voorbereiden. Het groeiende aantal Regus | NS station2station business centres vult dit gat. De opening van dit nieuwste centre op Schiphol zal een groot verschil maken voor de productiviteit en kwaliteit van leven van mensen die in of rond Schiphol wonen, werken of onderweg zijn."

10 euro per dag

De centres beschikken over business lounges, werkplekken, Wi-Fi, videolinkvoorzieningen, gratis thee en koffie en toegang tot administratieve ondersteuning.

Vergaderruimten kunnen vooraf worden geboekt. Regus Businessworld klanten hebben toegang tot alle business centres en tot het volledige netwerk van 1200 Regus business centres in 95 landen over de hele wereld. Niet-leden kunnen van de station2station werkplekken gebruikmaken voor 10 euro per dag.

Flexibel werken bij tankstation

De lancering van het Regus flexwerknetwerk volgt op andere samenwerkingsverbanden tussen Regus en grote Europese bedrijven in de transportsector, zoals SNCF, Shell in Frankrijk en Trenitalia in Italië. Zo zijn er nu business lounges op Franse spoorwegstations en is ook de eerste Regus/Shell business lounge geopend aan de snelweg A10 buiten Parijs.

Plaats op:
Datum: 13 september 2012
Categorie: Het Nieuwe Werken
Bron: Regus
Gerelateerde artikelen  
30-10-2012 Nieuws Nu ook flexibel werken op Utrecht CS
29-02-2012 Nieuws NS en Regus bundelen krachten
19-08-2008 Nieuws Athlon Car Lease biedt werk- en vergaderoplossing
25-10-2012 Nieuws Low Car Diet: “groen, aangenaam en soms wennen”
08-07-2008 Nieuws Athlon biedt leaserijders flexibele werk- en vergaderplekken
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,11 seconden.