Nieuws  

Athlon Car Lease en car sharing community SnappCar hebben de joint venture SnappCar Business opgericht. Van daaruit moeten straks leaseauto's worden gedeeld.

Niet bezit maar gebruik van de auto wordt steeds belangrijker, ziet ook Athlon Car Lease. Daarnaast is de fiscale regelgeving rondom autogebruik sterk aan het veranderen. Victor van Tol, CEO van SnappCar: "Athlon Car Lease wil betaalbare en efficiënte alternatieven bieden in mobiliteit. Wij zien dat steeds meer mensen de behoefte hebben om slimmer om te gaan met hun middelen, zo ook met hun auto. Samen kunnen we de markt écht veranderen."

Leaseauto's delen

Het car sharing platform van SnappCar Business is inmiddels in ontwikkeling en wordt deze winter gelanceerd. De eerste grote klanten van Athlon Car Lease hebben zich aangediend om deel te nemen.

Daarnaast worden binnen Athlon Car Lease en de Lage Landen nu de eerste leaseauto's via SnappCar verhuurd. Marchel Koops, Commercieel Directeur van Athlon Car Lease: "SnappCar biedt een efficiënte en milieubewuste manier om met autobezit om te gaan. Middels een samenwerking met deze partij kunnen we dit ook in de zakelijke markt realiseren. Door leaseauto's tussen collega's te delen wordt er beter gebruik gemaakt van het potentieel en dit past uitstekend bij onze visie op duurzame mobiliteit."

Over SnappCar

SnappCar is een online marktplaats waar particulieren hun auto aan elkaar kunnen verhuren. SnappCar brengt vraag en aanbod bij elkaar en neemt alle zorgen weg voor haar deelnemers; hieronder vallen onder andere een allrisk verzekering, grondige checks van huurders en afhandeling van parkeer- en verkeersboetes. Deelname aan SnappCar is gratis.

Plaats op:
Datum: 20 september 2012
Categorie: Mobiliteit
Bron: Athlon Car Lease Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
23-05-2012 Nieuws Athlon Car Lease stapt in car sharing
18-01-2013 Nieuws SnappClubs moet autodelen meer op de kaart zetten
03-06-2013 Nieuws Autodeelplatform SnappCar nu ook in Duitsland
22-04-2013 Nieuws SnappCar: dit jaar 100.000 deelnemers
20-12-2018 Nieuws ALD Automotive en SnappCar kondigen samenwerking aan
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,17 seconden.