Nieuws  

Op facebook is Strix Lease Service de actie begonnen ‘Wordt Testrijder'. Winnaars kunnen een maand lang gratis in een elektrische leaseauto rondrijden. Als tegenprestatie wordt gevraagd de ervaringen met de auto op facebook te delen. De actie is nog maar een kleine week oud en heeft al ruim 350 aanmeldingen opgeleverd.

De actie is op touw gezet door Strix maar met hulp van diverse importeurs, vertelt directeur Norbert Karthaus van Strix. Iedere maand is er dan ook een andere elektrische auto te winnen. Deze maand komen er drie Peugeot iOn's voor in aanmerking. De actie staat open voor iedereen - dus niet alleen voor klanten van Strix.

Uiteindelijk moet de facebook-actie meer bekendheid geven aan de voordelen van elektrisch leasen. Strix heeft vorig jaar het label elektrisch leasen in de markt gezet. Met de komst de laatste tijd van veel nieuwe elektrische automodellen wil Karthaus de voordelen EV onder een brede doelgroep meer bekendheid geven. "Het zijn uiteindelijk vaak individuele leaserijders die elektrisch vervoer binnen hun organisatie op de kaart zetten. Door zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met een elektrische auto, neem je drempels weg."

Strix biedt een totaaloplossingen voor elektrisch leasen. Volgens Karthaus is er de laatste tijd veel belangstelling voor, vooral ook omdat bedrijven hun totale mobiliteit momenteel onder de loep leggen.

Plaats op:
Datum: 25 september 2012
Categorie: Elektrisch rijden
Bron: Strix Lease Service B.V.
Gerelateerde artikelen  
04-02-2013 Nieuws Facebook-actie Strix nu met Nissan Leaf
06-09-2012 Nieuws Strix introduceert nieuw flexibel shortleaseproduct
24-10-2012 Achtergrondartikelen Strix: mobiliteitsbudget is niet zaligmakend
18-06-2012 Nieuws Friesland Bank gaat EV van Strix Lease promoten
05-12-2011 Nieuws Strix introduceert Strix Elektrisch Leasen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.