Nieuws  

Uitzend- en detacheringorganisatie Bikkel Groep heeft na een pilot besloten al haar 150 voertuigen te voorzien van een blackbox van Transscope Voertuigsystemen. Een gedeelte van het wagenpark is bovendien uitgerust met een startonderbreker die vooraf ingesteld kan worden dat de auto's bijvoorbeeld in het weekend niet gebruikt kunnen worden.

Wat die laatste toevoeging betreft: de wagenparkbeheer heeft de mogelijkheid om dit op afstand aan te passen of uit te schakelen.

De Bikkel Groep wilde een goed beeld krijgen van de inzet en het gebruik van de voertuigen. Daarvoor is eerder dit jaar een pilot met Transscope opgezet. Na deze proefperiode is besloten om het gehele wagenpark te voorzien van een blackbox. Inclusief de mogelijk om auto's op afstand ‘uit te schakelen'.

Wagenparkbeheerder John Huls van de Bikkel Groep is enthousiast over de samenwerking met Transscope. "De blackbox is eenvoudig te monteren en nadat het is aangemeld bij de servicedesk van Transscope weten we meteen wat er met de voertuigen gebeurt, waar ze zijn en hoe de medewerkers omgaan met de gewerkte uren. Het systeem geeft ons inzicht op meerdere vlakken. Het mooie is dat het allemaal samenkomt in één systeem."

Plaats op:
Datum: 23 oktober 2012
Categorie: Technologie & Innovatie, Blackbox / km-registratie
Bron: Transscope Voertuigsystemen B.V.
Gerelateerde artikelen  
13-11-2012 Nieuws Bouwtechnisch bedrijf TOTECH aan de blackbox
27-08-2013 Nieuws HTM bespaart op schadekosten met Transscope blackbox
12-11-2012 Achtergrondartikelen Transscope: markt is toe om kaf van koren te scheiden
17-01-2013 Nieuws Transscope voegt rijstijlanalyse toe aan blackbox
17-06-2010 Nieuws Transscope komt met nieuwe generatie blackbox
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,07 seconden.