Nieuws  

Mobiliteitsdienstverlener Mobility Mixx heeft door TNS Nipo onderzoek laten doen onder werkgevers om te kijken hoe zij tegen (alternatieve) mobiliteit aankijken. Enkele resultaten noemt directeur Paul Wessels van Mobility Mixx enigszins teleurstellend.

De LeasePlan-dochter zal binnenkort het onderzoek naar buiten brengen. Allereerst valt het Wessels op dat zakelijke mobiliteit binnen bedrijven doorgaans nog zeer behoudend is geregeld. Dat wil zeggen, er is óf een leaseauto, óf een kilometervergoeding óf een OV-abonnement. Meer is er niet - een combinatie van vervoervormen al helemaal niet.

Maar het meest teleurstellend vindt Wessels dat maar één op de drie werkgevers doelstellingen heeft geformuleerd op het gebied van mobiliteit. "Dat betekent dat tweederde van de werkgevers dat niet heeft gedaan. Dan hebben we het zowel over grote als kleinere organisaties. Die conclusie is teleurstellend te noemen, vooral omdat er al jarenlang activiteiten op dit gebied worden ontplooid."

Op ecomobiel kreeg AutoleaseWereld Paul Wessels voor de camera. Daarin kondigt hij een doorbraak aan in zakelijke mobiliteit met de komst van de zakelijke OV-chipkaart

Plaats op:
Datum: 11 oktober 2012
Categorie: Markt en onderzoek
Bron: Mobility Mixx B.V.
Gerelateerde artikelen  
22-12-2010 Nieuws Paul Wessels nieuwe directeur Mobility Mixx
20-11-2012 Nieuws "Gemis duidelijk mobiliteitsbeleid kost bedrijf geld"
18-12-2012 Nieuws Mobility Mixx: werknemers meer inspraak in zakelijk vervoer
01-04-2011 Nieuws Mobility Mixx verwerkt 50 miljoen zakelijke kilometers
31-01-2013 Nieuws Mobility Mixx lanceert nieuwe zakelijke OV-chipkaart
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,01 seconden.