Nieuws  
 

De ongeveer dertig aangesloten organisaties bij Slim Werken Slim Reizen Stedendriehoek (Deventer, Apeldoorn, Voorst) kunnen vanaf deze week gratis gebruikmaken van de Radiuz reisadvies-app. Zo kunnen zij met een klik op de knop een reisadvies op maat opvragen en inzicht krijgen in de reisduur, kosten en het CO2-verbruik per vervoermiddel op een bepaald traject.

Slim Werken Slim Reizen Stedendriehoek stelt de reisadvies-app in samenwerking met Radiuz voor een jaar gratis beschikbaar. Doordat de reisplanner niet alleen informatie geeft over reisduur en kosten, maar ook het CO2-verbruik per vervoermiddel in kaart brengt, kunnen medewerkers van aangesloten partners bij Slim Werken Slim Reizen Stedendriehoek een goede afweging maken tussen de reismogelijkheden.

5% autokilometerreductie

In de regio Stedendriehoek zijn er ruim 30 organisaties aangesloten bij Slim Werken Slim Reizen. Samen met VNO-NCW, de KvK, MKB en de samenwerkende gemeenten zetten zij zich in voor 5% autokilometerreductie in de spits in de regio Stedendriehoek. Hun medewerkers kunnen meedoen aan onder andere het elektrische fietsproject, Slimme fiets, en Slim Reizen Slim Sparen. Kijk voor een overzicht van alle Slim Werken Slim Reizen-projecten op www.kiesvoorslim.nl.

Plaats op:
Datum: 24 september 2012
Categorie: Technologie & Innovatie
Bron: Wantogo (Radiuz)
Gerelateerde artikelen  
21-09-2011 Nieuws Kenniscentrum Werk & Vervoer gaat door in 2012
17-04-2012 Nieuws Aftrap 52 filevrije dagen op Week van de Ondernemer
27-08-2012 Nieuws Medewerkers spelen zichzelf de file uit met online game
20-06-2012 Nieuws Grolsch 50ste convenantpartner Twente Mobiel
16-03-2011 Nieuws Kabinet steunt bedrijfsleven in verminderen files
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.