Nieuws  
 

Leverancier van voertuigtelematica Fleetlogic is onderscheiden met de Frost & Sullivan 2012 European Customer Service Leadership Award in de categorie Light Commercial Vehicle Telematics market.

In de toelichting op de Award vermeldt het toonaangevende internationaal onderzoeksbureau Frost & Sullivan (www.frost.com) dat Fleetlogic haar klanten in staat stelt de efficiency van een wagenpark te vergroten, brandstof te besparen en veiligheid te verhogen en CO2 uitstoot te verlagen.

"We zijn erg verheugd en trots met deze prestigieuze internationale onderscheiding', zegt Rob Lammers, algemeen directeur van Fleetlogic BV. ‘Deze award is een duidelijke erkenning voor het feit dat Fleetlogic de juiste strategie voert in de snel groeiende telematica markt. Onze ervaring is dat met onze telematica producten en diensten klanten profiteren van relevante inzichten in hun wagen- of machinepark waarmee besparingen, verhoogde productiviteit en efficiency gerealiseerd worden. Verder is deze prijs naar onze mening ook een prijs voor de medewerkers van Fleetlogic."

Op 5 december zal de Award in London worden uitgereikt tijdens het Exellence in Best Practices Awards Banquet.

Plaats op:
Datum: 29 oktober 2012
Categorie: Awards
Bron: Fleetlogic B.V.
Gerelateerde artikelen  
10-11-2010 Nieuws Marketeer van Sixt 'woman of the year'
17-11-2016 Nieuws XXImo wint International Fleet Award 2016
01-07-2016 Nieuws Vexpan reikt ESPA Gold Award uit aan Parkeergarage Houtwal Harderwijk
11-09-2018 Nieuws ESPA Gold Award voor parkeergarage Den Bosch
21-05-2013 Nieuws Stad Alkmaar in de prijzen met duurzame mobiliteit
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.