Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.

Partsplan, het samenwerkingsverband van Athlon Car Lease en Achmea, wordt een online bestelplatform. Vanaf 2014 heeft het initiatief daardoor geen inkoopfunctie meer en is er niet langer sprake van gezamenlijke inkoop.

Het is een wijziging die volgens aandeelhouders Achmea en Athlon Car Lease past bij de hedendaagse ontwikkelingen en de visie van beide partijen.

Achmea is in de nieuwe situatie een van de gebruikers van het bestelplatform. Volgend jaar geldt als een overgangsjaar om de nieuwe visie verder vorm te geven.

Zelfstandige inkoopfunctie

Partsplan is opgericht als inkoopcombinatie van Achmea en Athlon Car Lease. De afgelopen drie jaren veranderde de toegevoegde waarde van de inkoopcombinatie naar die van een online bestelplatform. Het belangrijkste voordeel daarbij is dat de aangesloten schadeherstelbedrijven, ketens en Achmea zelfstandig hun inkoopfunctie kunnen vervullen.

Achmea en Athlon Car Lease zeggen dat partsplan met deze nieuwe koers volledig in dienst komt te staan van de branche. Voor beiden is het van belang dat zij partsplan neutraal in de markt kunnen positioneren zodat een verdere groei van het online bestelplatform kan worden bewerkstelligd.

Plaats op:
Datum: 4 november 2012
Categorie: Schade / schadeherstel
Bron: Athlon Car Lease Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
31-07-2012 Nieuws Achmea: 1/3 overcapaciteit in schadeherstelbranche
06-09-2018 Nieuws Achmea kiest voor deelprincipe Car2Use
05-06-2012 Nieuws Athlon Car Lease sluit vestiging Heerenveen
08-03-2012 Nieuws Thomas Edens vertrekt bij Athlon Car Lease
06-11-2012 Nieuws Athlon verzorgt eerste testritten Tesla Model S
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.