Nieuws  

Care4Lease is gespecialiseerd in het verzorgen van de back-office voor dealers die hun eigen leaseactiviteit ontwikkeld hebben, of willen ontwikkelen. Het concept van een partner als deze is uniek: Care4Lease houdt zich alleen bezig met het administreren en rapporteren van de leaseactiviteit zelf. De dealer is zelf in staat om te calculeren en heeft volledig inzicht in zijn eigen calculatie. De dealer mag bepalen welke risico's hij zelf wil dragen. Ook onderhoud en de afhandeling van schade houdt hij zelf in huis.

Athlon CarLease, die deze sector wat minder makkelijk kan benaderen, ziet er een groeimarkt in en neemt daarom een belang in Care4Lease. Een aantrekkelijke stap, vindt Athlon, dankzij de jarenlange ervaring en het uitgebreide netwerk van directeur/eigenaar Hans Spee. Bovendien bevinden zich op dit moment zo'n 2500 contracten in de portefeuille van Care4Lease.

Care4Lease zit in de lift. En daarmee is Athlon - met haar kerngezonde moeder de Rabobank - een zeer welkome partij om de continuïteit voor de funding (het werven van investerings-gelden) op peil te houden. ‘De markt komt steeds makkelijker naar me toe,' aldus Spee. ‘Dus moet ik me gedegen voorbereiden op de toekomst. Met Athlon als partner hebben mijn bedrijf en mijn klanten de optimale kans om te blijven groeien, en daar doen we het uiteindelijk voor.'

Plaats op:
Datum: 10 november 2008
Bron: Athlon Car Lease Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
14-05-2013 Nieuws Bovemij neemt Care4Lease over
15-11-2011 Achtergrondartikelen Care4Lease 10 jaar op de markt
25-05-2011 Nieuws Armand van Veen nieuwe directeur Athlon Nederland
30-09-2010 Nieuws Edens nieuwe marketingmanager Athlon Car Lease
20-11-2008 Nieuws Athlon Car Lease - dochter van Rabobank - heeft Bos niet nodig
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.