Nieuws  
 

Autoverhuurbedrijf Friesland Huur is uitgeroepen tot Autoverhuurder van het Jaar 2012-2013. Tijdens de jaarvergadering van BOVAG Verhuurbedrijven werd het bedrijf uit Drachten door een vakjury en leden van BOVAG Verhuurbedrijven gekozen tot winnaar.

‘Friesland Huur een winnaar om trots op te zijn', zegt Robert van Almkerk, manager BOVAG Verhuurbedrijven. ‘Het niveau van de drie finalisten, die door de vakjury werden aangewezen, was erg hoog. Ook Sixt Schiphol en Europcar Den Haag, de verliezend finalisten, zijn kanjers, maar Friesland Huur is dit jaar nét iets beter.'

Tanja Bouma, manager verhuur, van Friesland Huur is blij met de overwinning. ‘Ik ben heel trots dat we als lokale speler de internationale bedrijven hebben verslagen. Nu en alle toekomstige jaren laten we zien dat we deze prijs meer dan waard zijn.'

De jury prees Friesland Huur vooral omdat het in de hele bedrijfsvoering bezig is met de toekomst. Dat komt niet alleen tot uiting in een zeer groene vloot, maar ook in het aanbod van e-scooters. Daarmee speelt het bedrijf in op de individuele en veranderende mobiliteitsbehoefte van klanten.

De verkiezing Autoverhuurder van het Jaar, waaraan bij BOVAG aangesloten autoverhuurbedrijven mee kunnen doen, werd dit jaar voor de vierde keer gehouden. Vorig jaar won AutoRent Dallinga uit Groningen. Friesland Huur kreeg naast een jaar lang recht op de titel een mooi prijzenpakket van BOVEMIJ Verzekeringen, Innovam, Carwise ICT en Advocatenpraktijk Vis.

Plaats op:
Datum: 15 november 2012
Bron: BOVAG
Gerelateerde artikelen  
30-08-2011 Nieuws Elf genommineerden voor Autoverhuurder van het Jaar 2011
28-10-2010 Nieuws AutoRent Princen Weert Autoverhuurder van het Jaar
16-08-2012 Nieuws Elf genomineerden Autoverhuurder van het Jaar 2012
27-10-2011 Nieuws Finalisten Autoverhuurder van het Jaar 2011 bekend
26-10-2012 Nieuws Finalisten Autoverhuurder van het jaar bekend
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,03 seconden.