Nieuws  
 

Het aanvraagformulier van de EIA en MIA\Vamil voor 2013 is vereenvoudigd, meldt Agentschap NL. De subsidieregelingen kunnen bijvoorbeeld worden ingezet voor de aanschaf van elektrische auto’s.

De belangrijkste wijziging is dat een samenwerkingsverband zoals een maatschap of vennootschap nog maar één aanvraag per (gezamenlijke) investering hoeft in te dienen. Een aanvraag per vennoot is niet meer nodig. Dit moet zowel voor de ondernemer als voor Agentschap NL een verlichting van de administratieve lasten opleveren.

Wanneer Agentschap NL in de toekomst een melding controleert, ontvangt het samenwerkingsverband nog maar één brief met het controleresultaat.

Verder is de volgorde van het nieuwe eFormulier logischer gemaakt en krijgt de aanvrager meteen na het verzenden van de aanvraag een referentienummer (ook wel meldingsnummer). Dit referentienummer verschijnt na het verzenden van de aanvraag in eLoket op de pagina “Mijn Overzicht”.

Eerder dit jaar is de nieuwe milieulijst gepubliceerd waaruit blijkt dat er een extra stimulans via de MIA-regeling wordt verstrekt voor de aanschaf of lease van elektrische auto's.

Plaats op:
Datum: 8 januari 2013
Categorie: Overheid, Elektrisch rijden
Bron: Agentschap NL
Gerelateerde artikelen  
01-01-2013 Nieuws Extra stimulans voor aanschaf of lease van 14% auto
16-01-2013 Nieuws Kwart van innovatievouchers elektrische mobiliteit geclaimd
05-02-2010 Nieuws Pouw Rental via BOL naar ROB-net
28-07-2010 Nieuws Agentschap NL 'erkent' Oxonia Fleet Solutions
11-04-2011 Nieuws 3000 euro subsidie voor auto op groengas
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,02 seconden.