Nieuws  
 

Autodeelprogramma SnappCar, waarin Athlon Car Lease participeert, introduceert een speciaal deelprogramma voor vriendenclubs, families maar ook sportteams en verenigingen. Via een online overzicht en een speciaal ontwikkelde verzekering van Achmea kan iedereen binnen de zogenaamde ‘SnappClub’ rondrijden in elkaars auto.

SnappCar verwacht dat autodelen tussen bekenden uiteindelijk nog groter wordt dan het autodelen tussen particulieren die elkaar niet kennen.
 
Sinds de oprichting van SnappCar.nl in 2011 delen duizenden mensen in honderden plaatsen in Nederland hun auto’s met elkaar via het online platform. De SnappClubs zijn de volgende stap in deze ontwikkeling.

Doelgroep vormen mensen die elkaar goed kennen en hun auto onderling graag uitlenen maar dat uiteindelijk niet doen omdat het veel geregel is en de verzekering schade niet dekt. SnappCar verwacht dat de SnappClubs een belangrijke bijdrage leveren aan de populariteit van autodelen in Nederland. Pascal Ontijd, mede-oprichter Snappcar: “We spelen in op de veelvoorkomende situatie waarbij mensen elkaar wíllen helpen, maar door praktische drempels worden tegengehouden. Nu wij die drempels wegnemen, is het potentieel ontzettend groot.” 

Athlon Car Lease werkt sinds mei vorig jaar samen met SnappCar. De leasemaatschappij wil haar klanten aanbieden dat leaserijders hun leaseauto via SnappCar kunnen verhuren aan andere particulieren. Ook ontwikkelen zij samen een manier om in te spelen op de vraag van klanten van Athlon Car Lease om beter en effectiever gebruik te maken van het wagenpark, door inzet van deze leaseauto's ook voor andere medewerkers.

Plaats op:
Datum: 18 januari 2013
Categorie: Mobiliteit
Bron: Snappcar
Gerelateerde artikelen  
23-05-2012 Nieuws Athlon Car Lease stapt in car sharing
22-04-2013 Nieuws SnappCar: dit jaar 100.000 deelnemers
20-09-2012 Nieuws Athlon gaat leaseauto's delen met SnappCar Business
03-06-2013 Nieuws Autodeelplatform SnappCar nu ook in Duitsland
29-02-2016 Nieuws Allianz en SnappCar verzekeren samen carsharing
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,02 seconden.