Nieuws  

Carpoolende automobilisten in de regio Rotterdam kunnen vanaf deze week meedoen met een spel- en spaarprogramma. Ze kunnen punten verdienen en daardoor bijvoorbeeld een weekend een Tesla S winnen of een parkeerdeuk gratis laten herstellen. Athlon Car Lease en Care Schadeservice zijn twee van de partners in het project 'samenspitsen'.

Het initiatief is opgezet met het doel de wegen in Rotterdam bereikbaar te houden én om er voor te zorgen dat het aantal auto’s in de spits met 20% zal dalen. Deelnemers maken gebruik van dé carpool en meerijden app Toogethr.

Automobilisten geven via hun computer, tablet of mobiel hun dagelijkse spitsritten aan in deze Toogethr app. Dit kunnen zowel gevraagde als aangeboden ritten zijn. Zo worden samenrijders met elkaar gematched en kunnen zij in de spits samen rijden: het zogenaamde 'samenspitsen'.

Door ritten te delen krijgen zowel de aanbieder als de vrager van de rit een aantal punten. Met deze punten wordt gespaard voor beloningen. Punten van anderen zijn zichtbaar op het 'leaderbord' om het competitie element te bevorderen. 

De partners van Samenspitsen staan garant voor de beloningen bij het behalen van bepaalde scores. Dit zijn Athlon Car Lease, Care Autoschade, Eileen, MiniWorld, Nationale APK Autobon, Prodrivelearning.com, Profile Tyrecenter en Traffic Radio. Beloningen varieren van een gratis abonnement op Eileen tot een weekend een Tesla S elektrische auto.

De komende maanden worden nieuwe partners aangesloten en wordt het aanbod van gratis producten of kortingen uitgebreid en ververst. Bij registratie krijgen alle deelnemers een week Eileen gratis op proef én een waardecheque van Care Autoschade voor het herstellen van een kleine parkeerdeuk.

Plaats op:
Datum: 7 februari 2013
Categorie: Mobiliteit, Overheid
Bron: Toogethr
Gerelateerde artikelen  
21-11-2012 Nieuws Rotterdam beloont samengereden spitskilometers
20-11-2008 Nieuws Eileen introduceert Traffic Radio
18-02-2013 Nieuws Care Schadeservice wordt Care Autoschade
15-11-2012 Nieuws Mobiliteitsspel 'Winnen van de file' van start
16-01-2012 Nieuws Bumperkleven grootste ergernis in het verkeer
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,12 seconden.