Nieuws  

Leasemaatschappij Alphabet overhandigde afgelopen vrijdag zijn 500.000ste auto aan een medewerker van Deloitte Advisory Polen. Norbert van den Eijnden en Ed Frederiks, beide CEO van Alphabet International, en Leszek Pomorski, CEO van Alphabet Polen presenteerden de auto tijdens een persevenement in München.

Alphabet is momenteel vertegenwoordigd in negentien landen waar het nu dus een half miljoen auto’s van alle merken in beheer heeft. Het behoort tot één van de top vier Business Mobility providers in een sterk geconsolideerde Europese leasemarkt.

Alphabet DeloitteNorbert van den Eijnden: “De mobiliteitsmarkt is onderhevig aan grote veranderingen. Door groei kunnen we innovatieve oplossingen creëren die nieuwe uitdagingen aangaan, zoals de integratie van carsharing en elektrische auto’s in wagenparken.“

Ed Frederiks voegt toe: “Alphabet breidt zijn marktpositie geleidelijk en internationaal uit. De overhandiging van de 500.000ste auto aan een Poolse klant onderstreept dit.”

700 werknemers in 7 landen

De Deloitte Group is al twaalf jaar een trouwe klant en sinds 2003 verzorgt Alphabet tevens de mobiliteitsbehoeften van hun Poolse dochteronderneming. Momenteel voorziet Alphabet in de mobiliteitsbehoeften van ongeveer 700 werknemers in zeven landen. Voor Deloitte Advisory in Polen rijden er zo’n 100 auto’s op de weg.

“Over de samenwerking met Alphabet Polen zijn we zeer tevreden“, zegt Leszek Tokarski, partner bij Deloitte. “We zijn vooral onder de indruk van de flexibiliteit van het bedrijf en de perfecte manier waarop de Alphabet adviseurs communiceren. En dit zijn nog maar twee redenen waarom juist Alphabet als enige onze complete nationale wagenparken beheert.”

Plaats op:
Datum: 26 februari 2013
Categorie: Markt en onderzoek
Bron: Alphabet B.V.
Gerelateerde artikelen  
03-06-2019 Loopbaan Nieuwe CEO Alphabet International
03-06-2019 Nieuws Nieuwe CEO Alphabet International
08-07-2011 Nieuws Alphabet: ING Car Lease is perfecte aanwinst
30-09-2011 Nieuws ING Car Lease verder als Alphabet
12-01-2012 Nieuws Van den Eijnden en Frederiks CEO's van Alphabet International
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,08 seconden.