Nieuws  

54Events, de organisator van ecomobiel, wordt overgenomen door een joint venture tussen Fun & Forest en VNU Exhibitions Europe. Wendy van de Geijn en Fedde van der Woude van joint venture partner Fun & Forest vormen vanaf heden de directie van 54Events. Medeoprichter van ecomobiel Gerben Bierbooms en salesmanager Paul Jan Jacobs blijven aan boord.

Volgens Gerben Bierbooms is ecomobiel in vier edities uitgegroeid tot de gidsbeurs in de Benelux op het gebied van duurzame (personen) mobiliteit. Kansen liggen er vooral nog op het gebied van transport en logistiek.

In de komende editie, van oktober dit jaar, zal daarop dan ook meer worden ingespeeld, zegt Fedde van der Woude. "Uit enquêtes onder de bezoekers van de 2012-editie kwam naar voren dat er behoefte is aan uitbreiding van het aanbod duurzame logistieke oplossingen, evenals op het gebied van fysieke-, beleids- en kennisinfrastructuur. Daarop zullen we in de komende editie antwoord geven."

VNU Exhibitions

Het nieuwe managementteam brengt ruime expertise in op het gebied van beurzen en events, waaronder specifiek in de logistiek. Van de Geijn kan bogen op een langdurige loopbaan als Projectmanager van zowel vak- als consumentenbeurzen bij onder andere Reed Exhibitions en VNU Exhibitions.

Van der Woude was tot voor kort Commercieel Manager bij VNU Exhibitions en was in zowel de nationale als de internationale beurzenwereld actief. Beiden hebben zich intensief beziggehouden met het onderwerp logistiek, zowel bij de inhoudelijk invulling van diverse vakbeurzen als die van strategische netwerkevents.

Het partnership met VNU Exhibitions is heel logisch, aldus de kersverse 54Events-directie: "VNU Exhibitions is met titels als ICT & Logistiek, Logistica en Energie, evenals hoogwaardige netwerkbijeenkomsten als bijvoorbeeld de Strategie Summit Supply Chain & Logistiek de partner bij uitstek om hier invulling aan te geven."

Plaats op:
Datum: 27 februari 2013
Categorie: Evenement, Acquisitie & reorganisatie
Bron: ecomobiel / 54Events
Gerelateerde artikelen  
28-05-2013 Nieuws Ecomobiel ‘verbreedt’ met nieuwe beurs: ecologistiek
10-07-2013 Nieuws Ford toont elektrische Focus op ecomobiel
15-10-2013 Nieuws Veel nieuwe fleet- en mobiliteitsmanagers op ecomobiel
19-01-2011 Nieuws Vakbeurs Ecomobiel naar AHOY
18-10-2018 Video In gesprek met Jeanneke Bolscher van 54Events
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.