Nieuws  
 

Terberg Leasing sluit een sponsorovereenkomst met Solar Team TU Eindhoven voor de bouw van de eerste gezinsauto op zonne-energie. De productie van de auto maakt onderdeel uit van de World Solar Challenge die op 6 oktober van dit jaar van start gaat in Australië. 

Terberg LeasingIn de zogenaamde cruiserklasse, nieuw binnen Challenge, worden de solarauto´s niet alleen op snelheid beoordeeld maar ook op het aantal vervoerde personen, de externe energiebehoeftes en het gebruiksgemak. André Snoeck van Solar Team TU Eindhoven: “Wij zijn de eerste in Nederland die een gezinsauto bouwen op zonne-energie en voor zover we weten, wereldwijd de eerste gezinsauto voor 4 personen op zonne-energie.”

De sponsorovereenkomst moet de ambitie van Terberg Leasing illustreren dat het in 2015 tot de meest innovatieve en duurzame leasemaatschappij van Nederland wil behoren. Rogier van Ewijk, directeur Terberg Leasing: “Als leasemaatschappij helpen wij onze klanten met het duurzamer maken van hun mobiliteit. Daarbij is deze gezinsauto, die grotendeels wordt aangedreven door zonne-energie, een droom van elke autoliefhebber. Hij is niet alleen duurzaam maar door de state-of-the-art technieken ook nog eens vele malen lichter, efficiënter en intelligenter dan de huidige auto.”

Plaats op:
Datum: 27 februari 2013
Categorie: Reclame & Sponsoring
Bron: Terberg Leasing B.V.
Gerelateerde artikelen  
31-10-2012 Nieuws Terberg Leasing is 'klimaatneutrale onderneming'
21-06-2016 Video Rogier van Ewijk van Terberg Leasing: klimaatbewustzijn zit in het familiebedrijf …
21-08-2018 Nieuws ALD Automotive tekent sponsordeal met Nuon Solar Team
01-09-2016 Video Dubbelinterview met Climate Neutral Group en Terberg Leasing
03-12-2007 Nieuws Terberg Leasing gaat als eerste Centraal Bestellen bij SEAT
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,08 seconden.