Nieuws  

De 25 voertuigen van grondboorbedrijf Haitjema uit Dedemsvaart worden voorzien van ritregistratiesystemen van Transscope Voertuigsystemen. Het systeem moet beter inzicht geven in het gebruik van het wagenpark én de buitendienst.

Haitjema was op zoek naar een rittenregistratiesysteem waarmee het onder andere kan inzien wie wanneer in welk voertuig rijdt en waar het voertuig zich bevind. Het doel is om transparantie te creëren waarmee Haitjema essentiële informatie kan verzamelen over de dagelijkse gang van zaken.

Om de werkprocessen nog beter in beeld te krijgen  is Haitjema op zoek gegaan naar een rittenregistratiesysteem. Het systeem moet inzicht geven in het gebruik van het wagenpark. Haitjema was op zoek naar een rittenregistratiesysteem waarmee het onder andere kan inzien wie wanneer in welk voertuig  rijdt en waar het voertuig zich bevind. Het doel is om transparantie te creëren waarmee Haitjema essentiële informatie kan verzamelen over de dagelijkse gang van zaken.

Gebruikersgemak

Na een vergelijking van meerdere partijen heeft directeur Ronald Folders van Haitjema gekozen voor het ritregistratiesysteem van Transscope. “Gebruikersgemak en de vele  mogelijkheden van het systeem waren voor ons van doorslaggevend belang. Bijkomend voordeel: Transscope is een lokale leverancier waardoor de lijnen erg kort zijn.”

Het wagenpark zal binnenkort in twee dagen  word voorzien van  de systemen. Dat gebeurt op een vrijdag en zaterdag. Voor de chauffeurs is er een instructiekaart in het voertuig hoe men om moet gaan met de privé / zakelijk schakelaar en het aanmelden met de ID-button. Transscope heeft voor de gebruikers van de software op het kantoor van Haitjema een uitgebreide instructie verzorgd.

“Grondboorbedrijf Haitjema heeft nu haar buitendienst in beeld. Doordat de rittenregistratie volledig geautomatiseerd is slaat Haitjema de spreekwoordelijke  twee vliegen in een klap: De chauffeur hoeft geen rittenregistratie  meer bij te houden en krijg Haitjema volledige inzicht in haar buitendienst”, aldus Henk-Jan Kienhuis, directeur van Transscope Voertuigsystemen.

Plaats op:
Datum: 8 maart 2013
Categorie: Fleetmanagement / software, Blackbox / km-registratie
Bron: Transscope Voertuigsystemen B.V.
Gerelateerde artikelen  
17-12-2012 Nieuws Transscope voorziet Blackbox van extra privacy-waarborgen
17-01-2013 Nieuws Transscope voegt rijstijlanalyse toe aan blackbox
23-10-2012 Nieuws Transscope voorziet 150 auto’s van Bikkel van blackbox
28-09-2017 Video Maak slimmer gebruik van uw voertuigen (infographic)
14-10-2019 Achtergrondartikelen Milieu Peil Box zet nieuwe standaard voor milieumetingen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,1 seconden.