Nieuws  

De XXImo-mobiliteitskaart is een van de drie winnaars van de Europese Paybefore Award in de categorie ‘Best Corporate or Government-Funded Prepaid Programme’ van 2013. De prijs wordt toegekend door Paybefore, internationaal informatie- en mediabedrijf op het gebied van betalingen.

De Paybefore Awards – dit jaar voor de zevende keer uitgereikt – belonen prestaties en innovaties in de markt van prepaid, ‘stored value’ en de snelgroeiende betaalsector in Europa. XXImo is verkozen door een jury bestaande uit vier experts in de branche.

“Ons product voldoet duidelijk aan een behoefte in de markt. We zijn sinds onze oprichting enthousiast benaderd door wagenparkbeheerders en autoleasebedrijven. Het is een eer om nu ook vanuit de sector waardering te krijgen”, zegt Patrick Bunnik, CEO van XXImo.

Bunnik zegt ervan overtuigd te zijn dat deze prijs bijdraagt aan een versnelde, internationale uitrol van het concept.

XXImo is de eerste mobiliteitskaart waarmee gebruikers zakelijke reizen betalen op basis van een vooraf ingesteld ‘reismenu’. Dit menu bepaalt een werkgever of zzp’er zelf. Zo is al het woon-, werk- en zakelijk verkeer eenvoudig in te plannen zonder vooraf iets vast te leggen. De werknemer beslist en is vrij om elke reis op maat in te richten. De kaart kwam vorig jaar op de markt; launching customer was Athlon Car Lease.

De XXImo-mobiliteitskaart dingt nu mee naar een onderscheiding als beste in zijn categorie. De winnaar hiervan maakt Paybefore bekend tijdens de Paybefore Awards Europe ceremonie op 18 april 2013 in de Prepaid Expo Europe in Londen.

Plaats op:
Datum: 11 maart 2013
Categorie: Awards, Mobiliteit
Bron: XXImo
Gerelateerde artikelen  
19-03-2013 Nieuws XXImo krijgt 12,2 miljoen euro voor Europese expansie
17-11-2016 Nieuws XXImo wint International Fleet Award 2016
10-04-2012 Nieuws Athlon Car Lease eerste aanbieder XXImo mobiliteitskaart
05-07-2013 Nieuws XXImo breidt uit naar Belgi
26-10-2012 Nieuws XXImo start ook in Belgi
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,04 seconden.