Nieuws  

Tweederde van de Nederlandse leaserijders kiest voor een kleinere en zuinigere auto wanneer zij de mogelijkheid hebben die tijdens vakanties in te ruilen voor een groter exemplaar. Dit blijkt uit onderzoek van Athlon Car Lease onder 500 leaserijders. De leasemaatschappij introduceert daarom de Vakantiebundel.

Ruim 66 procent van de leaserijders is bereid een kleinere, zuinigere leaseauto te gaan rijden, als zij deze in de vakanties mogen inruilen voor een groter exemplaar. Vooral omdat er dan bezuinigd wordt op de bijtelling. Een voordeel wat natuurlijk helemaal opgaat voor een elektrische auto; die kan een besparing opleveren tot duizenden euro’s.

Marchel Koops, commercieel directeur bij Athlon Car Lease: “Veel leaserijders nemen een minder zuinige en grotere leasewagen vanwege de vakanties, terwijl zij die het grootste deel van het jaar niet nodig hebben. Zij  kiezen hun leaseauto op basis van enkele momenten. Wij zien de laatste jaren dat het kosten- en milieubewustzijn onder leaserijders toeneemt en vinden het belangrijk om daar als leasemaatschappij op in te spelen.”

Vakantiebundel

Vooral onder leaserijders van boven de 35 jaar is de mogelijkheid om in de zomer van auto te wisselen populair. Ook in de jongere leeftijdsgroep is het flexibel gebruik van een auto steeds belangrijker dan het bezit ervan. 

Koops: “Om in te spelen op deze veranderende wens van leaserijders introduceren wij de Vakantiebundel. Hierin krijgen leaserijders de mogelijkheid een kleine, of elektrische, auto te rijden en tegelijkertijd een vakantietegoed op te bouwen binnen hun leasetarief. Dit tegoed kunnen zij in de zomer gebruiken om hun huidige auto in te ruilen voor een wagen voor het hele gezin, waar de caravan ook nog achter kan. Voor leaserijders levert dat een forse besparing op en bedrijven kunnen zo hun brandstofkosten inperken en een lagere CO2-uitstoot realiseren.’

Lees hier meer over de Athlon Vakantiebundel

Plaats op:
Datum: 3 april 2013
Categorie: Aanbiedingen & Acties, Mobiliteit
Bron: Athlon Car Lease Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
21-02-2008 Nieuws Fiscus-actie tegen leaserijders slecht voor milieu
23-03-2012 Nieuws Bijtellingactie Athlon: blijvend rijden met lage bijtelling
14-04-2010 Nieuws 3Athlon voor leaserijders Athlon Car Lease
18-06-2010 Nieuws Gratis zomercheck Athlon Car Lease Service Centre
13-05-2013 Nieuws Athlon introduceert LeaseYourWay voor álle werknemers
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.