Nieuws  
 

Met nieuwe vestigingen in Sappemeer en Deventer breidt het landelijke netwerk van Profile Tyrecenter nog deze maand uit naar 183 vestigingen. Eind dit jaar moet het aantal servicepunten op 195 uitkomen. Steeds meer dealerbedrijven zoeken aansluiting, aldus de bandenspecialist.

Volgende week start Profile bovendien haar grootste media-offensief uit de geschiedenis van de organisatie, zegt Harm Nieboer, Directeur Retail Franchise van Profile Tyrecenter. Onderdeel is een TV-campagne van drie weken. Het belang van de keuze van de juiste band moet hiermee worden onderstreept.

Nieboer: “Veel automobilisten rijden met slechte banden rond, zo bleek uit recente onderzoeken van de VACO. Daarnaast willen we de consument behoeden voor goedkopere C-merken die vooral online veel verkocht worden”.

Over de uitbreiding van het eigen netwerk zegt Nieboer: “In een lastige automotive markt, weten wij ook dit jaar flinke groei van ons netwerk te realiseren. Naast onafhankelijke autobedrijven, merken we ook dat dealerbedrijven aansluiting zoeken bij ons. Men kiest voor de merkonafhankelijke Profile Tyrecenter formule, om zo in banden en onderhoud van alle merken auto’s te kunnen voorzien.”

Daarnaast kiezen bestaande ondernemers voor uitbreiding, zegt Profile. Een tweede vestiging is Velserbroek is net geopend, naast de bestaande locatie in Heemstede. Ook zijn er volgens Nieboer vergevorderde gesprekken met diverse ondernemers voor nieuwe vestigingen. “Zo zullen we medio dit jaar in Houten een vestiging gaan openen, zo is inmiddels wel zeker.”

Plaats op:
Datum: 9 april 2013
Categorie: Acquisitie & reorganisatie, Banden
Gerelateerde artikelen  
30-05-2012 Nieuws Profile Tyrecenter wint NFV Franchise Trofee 2012
03-09-2018 Nieuws Heuver neemt Profile Tyrecenter Schouten in Venlo over
14-09-2011 Nieuws Profile opent eerste laadpaal op Texel
20-12-2018 Nieuws Profile ontvangt MVO+ certificering van VACO
14-12-2017 Nieuws Bijna de helft van de bestuurders niet voorbereid op winterweer
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,07 seconden.