Nieuws  

ALD leaserijders kunnen met zogenaamde spitsbundels tijdens de ochtend- en avondspits tegen een speciaal tarief gebruikmaken van de flexwerkplekken bij Swung House Haaglanden en Utrecht. De gedachte is dat leaserijders bij verkeersdrukte niet aansluiten in de files op de A13 of A20, maar naar de flexwerk-locaties van Swung House rijden.

Het initiatief van Swung House en ALD Automotive sluit aan op het Beter Benutten programma in de regio Rotterdam. Dit wordt uitgevoerd door De Verkeersonderneming, in opdracht van het Ministerie van I&M. Het doel is om eind 2014 20% minder auto’s in de Rotterdamse spits te hebben rijden.

ALD Swung HouseOnlangs werd bekend gemaakt dat de automobilist in de omgeving Rotterdam gemiddeld 71 uur per jaar in de file staat. Utrecht volgt op de tweede plaats met 61 uur en ook regio Amsterdam scoort hoog met 60 uur.

Omdat leaserijders vaak en veel op weg zijn is een flexwerkplek voor hen zeer aantrekkelijk, stelt de leasemaatschappij. De locaties bieden naast een aantrekkelijke werkplek ook vergader- en cateringfaciliteiten.

“De combinatie van een mooie werkplek, goede bereikbaarheid en een speciaal tarief om de spits te mijden maken het in dit geval wel heel aantrekkelijk om te beginnen met het nieuwe werken”, aldus marketingmanager Lonneke van der Horst van ALD Automotive.

“Onze samenwerking met Swung House toont aan dat werk, mobiliteit en huisvesting steeds verder met elkaar verweven raken en om een integrale aanpak vragen. “Slim werken en slim reizen” krijgt op deze manier een concrete invulling.”

Plaats op:
Datum: 14 mei 2013
Categorie: Mobiliteit, Het Nieuwe Werken
Bron: ALD Automotive
Gerelateerde artikelen  
09-03-2012 Nieuws Kantoor van de concurrent als nieuwe werkplek
14-12-2016 Nieuws Start mobility as a service uniek in Europa
03-04-2017 Nieuws Rotterdam start pilots rijgedrag automobilisten
29-03-2011 Nieuws Populaire flexwerkplek wordt trendy
14-09-2017 Nieuws Buiten de spits rijden wordt nu beloond in Rotterdamse regio
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,23 seconden.