Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.

Het dealerleaseprogramma Expert Lease van Business Lease Nederland krijgt een nieuwe huisstijl met als leus: ‘je dealer regelt het’.  Want dealerlease biedt juist in deze tijden kansen, volgens de leasemaatschappij.

Expert Lease dient voor dealers als huismerk als het gaat om autoleasing. Het label richt zich volgens commercieel directeur Toon Rutgers specifiek op het midden- en kleinbedrijf. “We zijn een leasemaatschappij die  zich nadrukkelijk gezamenlijk met dealers  richten op het MKB. Om dit partnership te benadrukken is er nu de nieuwe huisstijl met de slogan: Je dealer regelt het.”

Volgens Rutgers hebben dealers tegenwoordig meer middelen nodig om klanten te winnen en binden nu de autoverkopen teruglopen. “De dealers die in deze markt opereren kunnen dankzij onze ervaring in de leasebranche hun klanten maatwerk bieden op het gebied van leasing.”

Plaats op:
Datum: 22 mei 2013
Categorie: Acquisitie & reorganisatie
Bron: Business Lease Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
07-05-2008 Nieuws Honda gaat onder eigen naam leasen
18-12-2012 Nieuws Lease Connection kiest voor Autoinspectie Nederland
03-03-2011 Nieuws DirectLease ook in bestelwagens
28-12-2008 Nieuws Dealers worstelen met prijssturing vanuit leasemaatschappijen
19-04-2018 Nieuws ALD Automotive nieuwe captive voor Mazda in Nederland
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,02 seconden.