Nieuws  

Mazda Motor Nederland gaat vanaf 5 juli onder andere haar dienst- en poolauto’s veilen op het AutoBlox platform, een ontwikkeling van FleetSelect Online Autoveilingen. De auto’s worden aangeboden aan alle Mazda dealers.

Mazda Motor Nederland had al langere tijd de wens om een transparant inkoopkanaal aan te bieden aan haar dealers. De samenwerking met FleetSelect moet hier invulling aan geven.

Ard Zweet, manager Fleetsales en Leasing van Mazda Motor Nederland: “We hebben bewust een aantal veilingconcepten bekeken. Uiteindelijk gaven de transparantie, snelheid en het duidelijke afhandelingproces de doorslag om voor het AutoBlox platform te kiezen.”

Door gebruik te maken van het remarketingplatform, wordt de Mazda dealerorganisatie tevens in staat gesteld kennis te maken met de overige autoveilingen van FleetSelect.

Mazda Fleetselect

De eerste veiling zal plaatsvinden op 5 juli, waar de eerste company cars aan het Mazda dealernetwerk zullen worden aangeboden. “Een variëteit aan modellen zorgt voor een fantastisch aanbod voor de Mazda organisatie,” belooft Gerhard Prent, Sales Manager bij FleetSelect.

Plaats op:
Datum: 2 juli 2013
Categorie: Remarketing / Occasions
Bron: FleetSelect B.V.
Gerelateerde artikelen  
03-06-2013 Nieuws Renault kiest FleetSelect voor nieuw inkoopkanaal dealers
01-02-2013 Nieuws Ard Zweet nieuwe manager Fleetsales & Leasing Mazda
02-02-2009 Nieuws Masterlease gaat Mazda leasing doen
08-11-2018 Loopbaan Peter Brouwers directeur sales van Mazda Motor Nederland
25-06-2010 Nieuws Egelie nieuwe directeur Sales bij Mazda Motor NL
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,02 seconden.