Nieuws  
 

Aan het vierde Nationaal Zakenauto Onderzoek van RDC en Automobiel Management (AM) is door een historisch grote groep berijders en bedrijven deelgenomen, meldt AM. Dat maakt de uitslagen die op 19 september op het AM Driving Business Event worden gepresenteerd statistisch des te betrouwbaarder.

De dataverzameling via de enquêtes voor berijders van zakenauto's enerzijds en voor bedrijven anderzijds, is inmiddels afgesloten en de verwerking van de cijfers is nu in volle gang. Onderzoeker Eric Vousten zal op het AM Driving Business Event de belangrijkste bevindingen en conclusies van het onderzoek toelichten. Op dit event worden ook de nieuwe Zakenauto van het Jaar en Bestelauto van het Jaar bekendgemaakt.

Het NZO is voor de vierde keer gehouden, het betreft een samenwerking tussen RDC Centraal Bureau Mobiliteit Statistiek, de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen VNA en AM. De doelstelling is het uitvoeren van kwalitatief hoogstaand, betrouwbaar en actueel onderzoek op het gebied van de zakenauto. Bovendien wil het NZO onderbouwde en relevante conclusies met toegevoegde waarde presenteren aan de autobranche.

Plaats op:
Datum: 27 augustus 2013
Categorie: Markt en onderzoek, Evenement
Bron: Automobiel Management
Gerelateerde artikelen  
19-08-2010 Nieuws Gevolgen overheidsbeleid voor zakenauto in kaart gebracht
19-09-2013 Nieuws VNA partner Nationaal Zakenauto Onderzoek
10-06-2010 Nieuws Zakenrijders gezocht voor Zakenauto Onderzoek 2010
29-07-2012 Nieuws NZO: 60% berijders verlaat 25%-bijtellingscategorie
23-07-2013 Nieuws Nationaal Zakenauto Onderzoek zoekt fleetowners
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,02 seconden.