Nieuws  
 

Marc Oudshoorn is toegetreden tot de directie van Multilease in de functie van Directeur New Business Development. Hij verlaat zijn eigen werving & selectiebureau Oudshoorn & Co, net als zijn partner Rolf van Essen.

Die laatste start per 1 oktober als commercieel directeur bij Auto Beernink & de Bekker / Global Car Company, waar hij zich zal richten op de doorontwikkeling van nationale– en internationale activiteiten.

Van Essen handelt namens Oudshoorn & Co de lopende zaken af en voert gesprekken met geïnteresseerden die de activiteiten van Oudshoorn & Co willen overnemen.

“De afgelopen drieënhalf jaar hebben we met veel plezier en energie invulling gegeven aan Oudshoorn & Co, dat is uitgegroeid tot een marktpartij met een prima reputatie. Ondanks deze positieve zaken misten wij de commercie en het werken binnen een grotere organisatie. Ook moeten we onze ogen niet sluiten voor het feit dat de branche rondom arbeidsbemiddeling het op dit moment zwaar heeft en naar onze inschatting zal dit voorlopig zo blijven. Zowel Multilease als Beernink & de Bekker / Global Car Company bieden ons de mogelijkheid om verder te bouwen aan onze zakelijk toekomst,” aldus Marc Oudshoorn en Rolf van Essen.

Plaats op:
Datum: 4 september 2013
Categorie: Acquisitie & reorganisatie
Bron: Oudshoorn & Co B.V.
Gerelateerde artikelen  
22-06-2012 Nieuws Toyota dealer biedt privelease via Groupon
13-06-2017 Nieuws Opening Premio Van Essen in Apeldoorn
24-05-2017 Loopbaan Jan Kees de Graaff Commercieel Directeur a.i. Multilease
04-05-2017 Loopbaan George Wels nieuwe Commercieel Directeur Multilease
04-05-2017 Nieuws George Wels nieuwe Commercieel Directeur Multilease
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,02 seconden.