Nieuws  
 

Voertuighulpverlener Logicx wil meer en flexibelere mobiliteitsdiensten gaan aanbieden. De ANWB-dochter meldt dat ze onder andere aansluiting wil zoeken bij de diverse vormen van autodelen. In ieder geval bij programma’s waarbij het bestaande wagenpark van een fleetowner beter wordt benut.

Het nieuws wordt gemeld door Micpoint. Dit bedrijf, bekend van het My Fleet Management System, is door Logicx uitverkozen als ‘technologische partner.’ Micpoint liet eerder weten in een interview met AutoleaseWereld dat een goede registratie (hun core-business) noodzakelijk is voor het aanbieden van nieuwe mobiliteitsdiensten.

Logicx wil op drie terreinen aansluiting zoeken bij de vernieuwingen in de mobiliteitsmarkt. Een markt die zich volgens de voertuighulpverlener onmiskenbaar beweegt naar een gecombineerde multimodale mobiliteit van de reiziger en naar gedeeld gebruik en bezit van voertuigen.

Logicx zoekt daarom enerzijds aansluiting bij de ontwikkelingen van producten en of diensten rond nieuwe vormen van het delen van auto’s bij koop, huur en verhuur van auto’s. Anderzijds ook bij programma’s waarbij het gebruik van de voertuigen van fleetowners wordt geïntensiveerd.

Daarnaast ziet Logicx kansen op samenwerking bij innovaties waarbij slimmer en duurzamer wordt gereisd in het woon-en werkverkeer.

De organisatie meent dat nieuwe mobiliteitsservices onafwendbaar op ons afkomen. Dat komt voor een groot deel door veranderende mobiliteitsbehoefte van consumenten en bedrijven. Een behoefte die onder andere wordt gevoed door stormachtige ontwikkelingen van de online communicatiemiddelen en -mogelijkheden. “Het past als actieve speler in de huidige mobiliteitsmarkt om aan deze nieuwe ontwikkelingen te willen deelnemen en bijdragen”, aldus een woordvoerder.

Plaats op:
Datum: 6 september 2013
Categorie: Technologie & Innovatie, Autohuur / deelauto's, Blackbox / km-registratie
Bron: Micpoint
Gerelateerde artikelen  
23-04-2013 Nieuws Ruim honderd Hondas voor Logicx van ANWB
01-07-2013 Nieuws Ford Lease levert 100 nieuwe Fords Focus aan Logicx
07-06-2016 Nieuws Micpoint en Dragintra Fleet Services samen in Full Service Fleetmanagement
14-01-2020 Vacatures Micpoint is op zoek naar stagiaires voor ICT en marketing
14-01-2020 Nieuws Micpoint is op zoek naar stagiaires voor ICT en marketing
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,91 seconden.