Nieuws  
 

Mobility Mixx heeft de Europese aanbesteding voor mobiliteitsoplossingen voor de Rijksoverheid gewonnen. Vanaf 1 januari 2014 zal het bedrijf alle mobiliteitskaarten en daarbij behorende services verzorgen voor medewerkers van het Rijk.

In totaal beslaat de aanbesteding de uitgifte en het beheer van circa 50.000 tot 100.000 kaarthouders in 2014.

Directeur Paul Wessels zegt in een verklaring trots te zijn op deze mega-order. “We gaan de komende tijd keihard aan de slag om de uitrol van alle kaarten voor medewerkers van het Rijk mogelijk te maken.”

Mobility Mixx wordt per direct verantwoordelijk voor het organiseren en faciliteren van dienstreizen voor medewerkers en het verzorgen van de bijbehorende administratie en dienstverlening.

Door interne en externe omstandigheden is de vervoersbehoefte van medewerkers van het Rijk de laatste jaren sterk veranderd, zegt Mobility Mixx. Zij reizen niet meer traditioneel van A naar B en hun reisgedrag is van veel variabelen afhankelijk. Die variabelen variëren van thuiswerken tot aan een dagelijks wisselende reisbestemmingen. Het Rijk zocht daarom een mobiliteitsaanbieder die op basis van deze behoefte een mobiliteitskaart en daarbij behorende services kon aanbieden.

In de aanbesteding stonden ‘gemak’ voor de reiziger, beheersing en vermindering van de kosten van mobiliteit, flexibiliteit, een duurzame bedrijfsvoering en het voldoen aan arbeidsvoorwaarden van de medewerkers centraal. Mobility Mixx werd naar eigen zeggen de opdracht gegund omdat zij overall het beste scoorde op het gebied van dienstverlening voor zowel de werkgever als de werknemer. 

Plaats op:
Datum: 8 september 2013
Categorie: Aanbestedingen, Mobiliteit, Overheid
Bron: Mobility Mixx B.V.
Gerelateerde artikelen  
31-01-2013 Nieuws Mobility Mixx lanceert nieuwe zakelijke OV-chipkaart
15-02-2012 Nieuws Nieuwe merkuitstraling voor Mobility Mixx
10-04-2009 Nieuws Mega groei Mobility Mixx
22-12-2010 Nieuws Paul Wessels nieuwe directeur Mobility Mixx
13-06-2009 Nieuws Spits mijden, Mobility Mixx heeft de oplossing
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,02 seconden.