Nieuws  
 

BP introduceert vandaag BP FleetMove: een uitgebreide telematics-oplossing die de totale operationele kosten van een vrachtwagenpark vermindert.

BP FleetMove raadt chauffeurs onderweg het meest voordelige tankstation aan, geeft rijstijladviezen en meldt afwijkingen tussen de getankte en werkelijke hoeveelheid brandstof. Fleetmanagers beschikken dankzij BP FleetMove over de meest actuele managementinformatie van hun wagenpark.

En actueel is bij BP actueel: door gegevens van brandstoftransacties te vergelijken met gegevens van de brandstoftank in de vrachtwagens, krijgt de fleetmanager binnen 30 minuten een waarschuwing als blijkt dat er een verschil is.

24/7 vergelijk FleetMove bovendien de gegevens uit het navigatiesysteem, de tachograaf en de brandstoftank en geeft de chauffeur onderweg advies over het beste tankstation. De fleetmanager bepaalt dit tankstation advies aan de hand van criteria, waaronder stations met de hoogste kortingen, soort tankstation en locatie.

Met BP FleetMove krijgt de chauffeur real time advies over zijn rijstijl. De chauffeur zelf ziet op zijn boordcomputer hoe hij zijn rijstijl kan optimaliseren. Deze informatie is ook beschikbaar voor fleetmanagers.

Plaats op:
Datum: 10 oktober 2013
Categorie: Brandstof, Blackbox / km-registratie
Bron: BP Europa SE - BP Nederland
Gerelateerde artikelen  
25-04-2017 Nieuws Samenwerking TomTom Telematics en BP voor wagenparkbeheer
26-08-2011 Nieuws Fleetmanagers ontberen inzicht rijgedrag buitendienst
21-12-2010 Nieuws Truckers bezig met milieu en brandstofbesparing
13-05-2016 Nieuws Verhuisbedrijf UTS van der Lee/Cors de Jongh kiest Fleetmatics
22-08-2016 Nieuws BP opent nieuw tankstation bij Muiden
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1 seconden.