Nieuws  
 

Tijdens het Fleetmanagement event, dat plaatsvindt op 24 mei 2016 in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, wordt voor de dertiende keer de prestigieuze Mobiliteitsmanager van het jaar award uitgereikt. Vanaf nu is het mogelijk om uzelf aan te melden of om iemand te nomineren voor deze award.

John de Gier, Manager Supply Chain Management Indirect Material bij Siemens Nederland en lid van de jury van de Mobiliteitsmanager van het jaar award 2016: ‘Ook dit jaar is het voor vakgenoten weer mogelijk om zichzelf te nomineren voor deze award. Bent u verantwoordelijk voor mobiliteit in de functie van mobiliteitsmanager, fleetmanager, HR manager, inkoop manager, financieel manager of facilitair manager, en heeft u zichtzelf in de afgelopen jaren onderscheiden in uw organisatie op het gebied van mobiliteit? Dan nodig ik u zeker uit om uzelf te nomineren! Uit ervaring kan ik u hierbij melden dat het winnen van de award een zeer bijzondere ervaring is, dus ik zou zeggen: doen!’

Wijziging samenstelling awardcommissie
De awardcommissie bepaalt wie er Mobiliteitsmanager van het jaar 2016 wordt. Dit jaar is Daan Bieleveld toegetreden tot de awardcommissie. ‘Wij zijn erg blij met het toetreden van Daan Bieleveld, winnaar van de Mobiliteitsmanager van het jaar award in 2015. Daan is binnen Corporate HR verantwoordelijk voor de visie en strategie met betrekking tot het benefitbeleid company cars. DSM heeft een wereldwijd wagenpark met ca. 1400 company cars,’ aldus John de Gier.

De “Mobiliteitsmanager van het jaar award” commissie bestaat uit Daan Bieleveld, Henk Winckens (Mobility Manager Enexis), Henk Gerritse (Procurement Manager Koninklijke BAM groep), John de Gier, Martin Lans (voorzitter VNF) en Ronald Postma (founding partner Syndesmo).

Aanmelden of nomineren?
Via mobiliteitsmanageraward.nl kunt u uzelf aanmelden of iemand anders nomineren voor deze award. U kunt tot vrijdag 4 maart iemand nomineren of uw eigen nominatie insturen.

Plaats op:
Datum: 14 januari 2016
Categorie: Awards, Evenement
Bron: Heliview
Gerelateerde artikelen  
18-01-2018 Nieuws Wie wordt de Mobiliteitsmanager van het jaar 2018?
17-01-2019 Nieuws Wie wordt de Mobiliteitsmanager van het jaar 2019?
26-03-2018 Nieuws Finalisten Mobiliteitsmanager van het Jaar bekend
24-05-2016 Nieuws Miranda Koning winnaar Mobiliteitsmanager van het jaar award
17-01-2020 Nieuws Wie wordt de Mobiliteitsmanager van het jaar 2020?
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.