Nieuws  

VELUK Nederland BV, Importeur en distributeur van producten als VELUX-dakramen heeft gekozen voor Fleetmatics Group om hen te helpen bij het besparen van kosten, het efficiënter omgaan met brandstof en het verhogen van de productiviteit van haar wagenpark van servicevoertuigen. VELUX Nederland heeft haar hoofdkantoor in De Meern en zet Fleetmatics in voor acht voertuigen van servicemonteurs door het gehele land.

De intuïtieve en kosteneffectieve, webgebaseerde oplossing van Fleetmatics biedt fleetmanagers inzicht in voertuiglocaties, brandstofverbruik, snelheid, gereden kilometers en andere zaken die te maken hebben met mobiele werknemers. Hierdoor zijn ze in staat om op kosten te besparen en de omzet te verhogen.

“Het gebruiksgemak en het uitgebreide aanbod van functionaliteiten, waaronder de MultiTankcard-integratie die het mogelijk maakt om het brandstofverbruik van ons wagenpark te meten en te monitoren, waren voor ons redenen om te kiezen voor Fleetmatics. Doordat we de middelen in handen hebben om ons brandstofverbruik terug te dringen, zijn we niet alleen in staat om op kosten te besparen, maar ook om onze CO2-uitstoot te verlagen”, aldus Martin Knippenberg, Regional Finance Manager van VELUX Nederland.

VELUX Nederland is bovendien de eerste onderneming die gebruik gaat maken van de onlangs geïntroduceerde MultiTankcard-integratie voor Fleetmatics REVEAL™, een krachtige en eenvoudig te gebruiken fleet management-oplossing die is gemaakt om kosten te besparen en de productiviteit van mobiele werknemers te verhogen. De tankpasintegratie maakt het mogelijk misbruik te signaleren en tankpasfraude tegen te gaan, bijvoorbeeld als resultaat van diefstal of skimmen van de pas.

“Dankzij de implementatie van de software van Fleetmatics is VELUX Nederland in staat om een einde te maken aan veel van de onzekerheden van het managen van mobiele werknemers, met toegang tot near-realtime en historische voertuig- en bestuurdersgegevens, zoals locatie, brandstofverbruik, afgelegde afstanden en meer”, zegt Derek Bryan, Fleetmatics Vice President of Europe & APAC Sales. “VELUX Nederland kan nu meer doen met de middelen die ze heeft en heeft nu de mogelijkheden om haar buitendienstmedewerkers hun diensten sneller en efficiënter te laten leveren.”

Plaats op:
Datum: 3 februari 2016
Bron: Fleetmatics Group
Gerelateerde artikelen  
13-05-2016 Nieuws Verhuisbedrijf UTS van der Lee/Cors de Jongh kiest Fleetmatics
05-02-2018 Nieuws Dynniq kiest voor Fleetmactis
18-09-2017 Nieuws Wolterinck kiest voor oplossing van Fleetmatics
29-01-2018 Nieuws Verizon Telematics neemt Movildata Internacional over
25-07-2015 Video Jan Willem Doornbos van Fleetmatics blij met AutoleaseWereld
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.