Nieuws  
 

Automotive service provider RDC, bekend van ROB, RDW diensten, OBS en diensten als CaRe-Mail, gaat samenwerken met Autosociaal. Met deze samenwerking wil RDC een uitbreiding op de huidige contactmomenten in CaRe-Mail aanbieden tussen autobedrijven en haar relaties.
 
RDC kiest met dit partnerschap voor de specialist op het gebied van mobiel contact tussen autobedrijven en hun klanten. Door Autosociaal te integreren in het systeem van CaRe-Mail, wordt het voor autobedrijven nog eenvoudiger om een goede klantrelatie te onderhouden.
 
Vol vertrouwen richting de toekomst
RDC, 100% dochter van BOVAG en RAI Vereniging, reageert verheugt op de samenwerking met Autosociaal; salesmanager Robbert-Jan Borger: “Autosociaal staat bekend om haar innovatieve karakter en professionaliteit in het mobile klantcontact segment. Daarom zien wij Autosociaal als een geschikte partner waarmee wij vol vertrouwen kunnen doorbouwen naar de toekomst.”
 
Weer een stap dichter bij ons doel
Autosociaal is de voornaamste ontwikkelaar van mobiel contact en applicaties in de autobranche en kijkt uit naar het partnerschap met RDC; directeur Roy Roelofs: “Als innoverend automotive bedrijf zijn wij altijd opzoek naar nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. Door te integreren met CaRe-Mail, marktleider in Automotive CRM, zetten wij weer een stap richting ons doel. De kennis en ervaring van het RDC, verrijkt door ons innovatieve karakter, biedt de autobedrijven een schat aan extra kansen.”
 
Klantrelaties versterken met mobiel contact
CaRe-Mail draagt zorg voor het versturen van persoonlijke berichten, per e-mail, SMS, brief of bellijst voor sales en aftersales, voor autobedrijven die op regelmatige basis contact willen onderhouden met hun relaties. Iedere relatie wordt geautomatiseerd, individueel en op het juiste moment benaderd voor alles wat speelt rond onderhoud en aanschaf van auto’s van de klant. Door CaRe-Mail te integreren met Autosociaal kan dit tegenwoordig ook mobiel via een smartphone of tablet. Het doel hiervan is de klantrelatie te versterken en op deze manier de omzet en marge in het autobedrijf te verhogen.

Plaats op:
Datum: 11 februari 2016
Bron: Autosociaal
Gerelateerde artikelen  
02-03-2018 Nieuws Tripolis en RDC bundelen krachten
01-02-2013 Nieuws Levenslange garantie op herstel bij Care Autoschade
11-06-2012 Nieuws Care neemt Carrosserie Govaerts in BelgiŽ over
18-02-2013 Nieuws Care Schadeservice wordt Care Autoschade
12-01-2016 Loopbaan Edward Reinderts nieuwe Commercieel Directeur van Care
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.