Nieuws  

Alphabet Autolease heeft Alphabet Private Lease gelanceerd. Ook is zij als een van de eersten in het bezit van het nieuwe Keurmerk Private Lease. Het keurmerk geeft consumenten aan waar ze betrouwbaar een privéleasecontract af kunnen sluiten. De onafhankelijke Stichting Keurmerk Private Lease heeft het ontwikkeld in samenwerking met verschillende branche- en consumentenorganisaties, waaronder de Consumentenbond.

Het leasen van een auto als particulier wordt steeds populairder. Het afgelopen jaar werden er al ruim 36.000 auto’s geleased door particulieren. De verwachting van het ING Economisch Bureau is dat er in 2020 maar liefst 100.000 privéleaseauto’s in Nederland zijn. “Tegenwoordig geven mensen liever niet zelf een groot bedrag uit aan een auto maar willen ze wel graag in een nieuwe en veilige auto rijden. Daarom hebben wij Alphabet Private Lease gelanceerd, zegt Simon Corsèl, manager Corporate Communications & PR bij Alphabet.

Keurmerk Private Lease
Alphabet Private Lease is erg content onderdeel te zijn van het nieuwe onafhankelijke keurmerk. “Er zijn zoveel aanbieders van leaseauto’s dat we ons kunnen voorstellen dat de consument door de bomen het bos niet meer ziet,” zegt Corsèl.  “Met dit keurmerk kunnen we aantonen dat we een goed en betrouwbare leasemaatschappij zijn die ervoor zorgt dat automobilisten onbezorgd de weg op kunnen.”

Initiatief van VNA en VFN
Het Keurmerk Private Lease, dat op 1 februari is gelanceerd, is een initiatief van de Vereniging Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) en Vereniging van Financieringsondernemingen Nederland (VFN). Zij hebben nauw samengewerkt met onder andere de Consumentenbond. Het keurmerk hanteert de volgende eisen: eerlijke voorwaarden, een compleet product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, veertien dagen bedenktijd en zekerheid op behandeling van klachten. De leasemaatschappijen worden door een onafhankelijke specialist ge-audit en alleen bij een positieve uitkomst wordt het keurmerk verleend. Deze audit wordt bovendien jaarlijks herhaald.

Plaats op:
Datum: 15 februari 2016
Bron: Alphabet B.V.
Gerelateerde artikelen  
30-01-2018 Nieuws Justlease ontvangt Keurmerk Private Lease
05-10-2016 Nieuws Private leaserijders willen aanbieder met keurmerk
04-02-2016 Nieuws Ford krijgt Keurmerk Private Lease
05-02-2016 Nieuws Opel Leasing ontvangt Keurmerk Private Lease
03-02-2016 Nieuws LeasePlan blij met ontvangen Keurmerk
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,1 seconden.