Nieuws  
 

Het Fleetmanagement event, dat plaatsvindt op dinsdag 24 mei, krijgt in 2016 een vernieuwd concept en kiest voor een andere locatie om het vernieuwde concept kracht bij te zetten.

“Het Fleetmanagement event van afgelopen jaar was niet meer te vergelijken met dat van vijf jaar geleden. En natuurlijk hebben we ook het afgelopen jaar steeds weer kleine dingen aangepast in onder andere het concept. Maar na de evaluatie van de 2016 editie was mij een ding duidelijk. In 2016 moeten we grootschalige vernieuwing doorvoeren.” Aldus Stijn van den Broek, projectmanager van het Fleetmanagement event.


Welke vernieuwingen worden in 2016 doorgevoerd:
•    Introductie van 4 themapleinen
•    Faciliteren van gesprekken tussen bezoekers
•    Brainstorm sessies rondom actuele thema’s
•    Na 8 jaar gaan we naar een nieuwe locatie

Introductie van 4 themapleinen
We maken het de bezoeker dit jaar gemakkelijk door de informatiemarkt anders in te richten. Waar de verschillende soorten standhouders voorheen door elkaar stonden, kiezen we er nu voor om de standhouders te clusteren op vier themapleinen. Op die manier kan de bezoeker gemakkelijker de informatie vinden waar hij/zij naar op zoek is. We introduceren de volgende pleinen:
1.    Telematica & Big Data
2.    Nederland Elektrisch
3.    Slim Werken, Slim Reizen
4.    Start-up & Innovatie

Faciliteren van gesprekken tussen bezoekers
Eén van de punten uit de uitgebreide evaluatie, was dat bezoekers graag meer met elkaar in contact komen. Precies dat is de reden waarom we dit jaar één-op-één gesprekken gaan faciliteren tussen bezoekers. Heliview heeft inmiddels ruime ervaring met het faciliteren van deze gesprekken, omdat we deze al twee jaar faciliteren op onze ICT events. Die kennis en ervaring brengen we dit jaar naar het Fleetmanagement event, zodat we de bezoeker kunnen helpen aan een hogere rendement uit zijn bezoek.

Brainstormsessies rondom actuele thema’s
Ook met als doelstelling het verhogen van de ROI van de bezoekers, introduceren we de brainstormsessies. Tijdens deze sessies hebben bezoekers de mogelijkheid om in een relatief klein gezelschap uitgebreid stil te staan bij actuele thema’s binnen mobiliteit. De volgende thema’s komen hierbij aan bod:
•    Private lease: “Private lease vervangt op termijn de auto van de zaak”
•    Mobiliteitsbudgetten: “De rekening van het mobiliteitsbudget gaat naar de medewerker”
•    Autodelen: “Met autodelen kan ik mijn vloot halveren”
•    EV: “Full EV en waterstof zijn de toekomst”

Na 8 jaar een nieuwe locatie
Als klap op de vuurpijl en om al deze veranderingen kracht bij te zetten, kiezen we dit jaar ook voor een andere locatie. Het Fleetmanagement event verhuist naar De Van Nelle Fabriek.  Een locatie die perfect past bij de ambitie van het Fleetmanagement event en ons voor nieuwe uitdagingen stelt. Maar juist daardoor ook garant staat voor een vernieuwd Fleetmanagement event in 2016.
“Al met al veel innovaties die voor mij erg spannend zijn, maar waarvan ik ook overtuigd ben dat ze het Fleetmanagement event naar next level brengen. Wilt u zelf het Fleetmanagement event bezoeken? Kijk op fleetmanagement.nl voor de mogelijkheden.” Stijn van den Broek, projectmanager van het Fleetmanagement event.

Plaats op:
Datum: 24 februari 2016
Categorie: Evenement
Bron: Fleetmanagement Event
Gerelateerde artikelen  
12-04-2017 Nieuws Finalisten Mobiliteitsmanager van het Jaar award 2017 bekend
01-02-2018 Video Stijn van den Broek van Heliview over Fleet Mobility Live
15-01-2018 Nieuws Fleetmanagement Event wordt Fleet Mobility Live
10-04-2017 Nieuws Fleetmanagement Event over innovaties in mobiliteit
07-03-2019 Nieuws Hoe reëel is een 100 procent elektrisch wagenpark?
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,11 seconden.