Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.

Volgens zuinigeleaseauto.nl  is de opkomst van de elektrische leaseauto niet meer te stoppen. Ook als private lease is deze duurzame optie in opmars. Private lease is sowieso in opmars. Tegenwoordig hebben blijkbaar steeds minder consumenten geld (over) voor een auto en wordt het principe van private lease steeds vaker serieus overwogen.

Er zitten - net als overal - voor- en nadelen aan het fenomeen private lease. Die moet de consument nog een beetje leren herkennen, want contracten zijn niet altijd even duidelijk op het eerste oog. Het vereist wat diepgang in de voorstudie om erachter te komen wat nu precies gangbaar is en wat specifiek voor jouw auto of jouw contract geldt. Bedenk bijvoorbeeld maar eens dat je als niet-eigenaar ook geen schadevrije jaren opbouwt bij een verzekering en dus niet het maximale voordeel daar uit kan halen. Nu is daar vaak wel een mouw aan te passen, maar toch. Ben je eenmaal uit al die voorwaarden en clausules, kan het een mooie optie zijn, zo’n private lease autootje.
Met het toenemen van de actieradius van de elektrische auto’s wordt ook deze meer meegenomen in de keuze van de private leaserijder. Voor hem geldt weliswaar niet zozeer de voordelige bijtelling, maar wel kunnen het duurzame aspect van de auto en de relatief lage autokosten de doorslag geven. Dat hangt uiteraard ook samen met de keuze van de auto. Een Tesla Model S is niet helemaal de voordeligste…. De Nissan LEAF is tegenwoordig een zeer populaire keuze, aldus zuinigeleaseauto.nl.

Plaats op:
Datum: 8 maart 2016
Categorie: Elektrisch rijden
Gerelateerde artikelen  
05-10-2016 Nieuws Private leaserijders willen aanbieder met keurmerk
03-02-2016 Nieuws LeasePlan blij met ontvangen Keurmerk
15-05-2018 Nieuws Private lease blijft toenemen: uitgaven stijgen ook
04-02-2016 Nieuws Ford krijgt Keurmerk Private Lease
03-06-2019 Nieuws Peugeot introduceert Private Lease Deals
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.