Nieuws  
 

Met behulp van Fleetmatics REVEAL wist verhuisbedrijf UTS van der Lee/ Cors de Jongh het brandstofverbruik binnen zijn organisatie terug te dringen en de klanttevredenheid te verhogen. Het bedrijf merkt dat zijn bestuurders bewuster rijden sinds het in februari 2015 het fleetmanagementsysteem in gebruik nam. Ook is het verhuisbedrijf nu beter in staat een betrouwbare geschatte aankomsttijd aan zijn klanten door te geven.

In het Fleetmatics-dashboard ziet UTS van der Lee/Cors de Jongh per voertuig de routes die zijn afgelegd. En dankzij de Driver ID-functie van het fleetmanagementsysteem wordt zelfs de rijstijl van individuele chauffeurs inzichtelijk – ook als er meerdere bestuurders in hetzelfde voertuig hebben gereden. Met die gegevens kan het verhuisbedrijf medewerkers, indien nodig, aanspreken op ongewenst rijgedrag en hen coachen naar een meer verantwoorde rijstijl.

Fleetmatics REVEAL geeft UTS vVan der Lee/Cors de Jongh bovendien een near-realtime overzicht van de locaties van zijn voertuigen. Informatie die men gebruikt om te bepalen welke chauffeurs het dichtst in de buurt zijn voor het afhandelen van een spoedopdracht. Het actuele locatie-inzicht maakt het verder mogelijk om een klant ervan op de hoogte te stellen wanneer een chauffeur vertraging heeft, bijvoorbeeld omdat hij in de file staat, of juist eerder aan zal komen dan verwacht. Ook verkleint het de kans op diefstal van voertuigen, omdat het bedrijf kan zien waar zijn voertuigen zich bevinden.

Plaats op:
Datum: 13 mei 2016
Categorie: Brandstof
Bron: Fleetmatics
Gerelateerde artikelen  
05-02-2018 Nieuws Dynniq kiest voor Fleetmactis
18-05-2016 Nieuws Fleetmatics sponsort wereldrecordpoging elektrisch rijden van E-xpeditie.nl
01-02-2017 Achtergrondartikelen ‘Data zijn essentieel, maar wagenparkbeheer blijft van primair belang’
03-02-2016 Nieuws VELUX Nederland kiest voor Fleetmatics
13-09-2019 Nieuws Verizon Connect Reveal beveiligt waardevolle voertuigen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1 seconden.