Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Allego lanceert als aanbieder van laadoplossingen voor elektrisch vervoer een nieuwe app voor e-rijders. Smoov kan gekoppeld worden met alle Nederlandse en de meeste bestaande internationale laadpassen en biedt door de direct payment mogelijkheid écht toegang voor iedereen.

E-rijders kunnen met de nieuwe app niet alleen eenvoudig een laadpunt vinden en monitoren, maar ook actuele informatie krijgen over de status van het laden. Een sessie starten en stoppen is standaard functionaliteit binnen Smoov. Reviews maken het voor de gebruiker duidelijk waar wel óf misschien even niet geladen moet worden. De app biedt ook e-rijders uit het buitenland, die vaak niet met hun pas kunnen laden in Nederland, de gelegenheid om te laden en betalen bij Nederlandse laadpalen.

Naast deze handige functies maakt Smoov ook nieuwe services mogelijk, zoals het betalen met je telefoon op het moment dat je geen laadabonnement hebt. Deze direct payment methode maakt Smoov compatible laadpalen als eerste écht toegankelijk voor iedere e-rijder. Daarnaast kun je met de Smoov app zien hoeveel mensen een bepaalde laadpaal monitoren. Als e-rijder ontvang je een bericht als je laadsessie afgerond is en anderen graag willen laden. Ook ontvangen e-rijders die een laadpaal monitoren automatisch bericht dat deze vrij gekomen is.

“Wij vinden wij het belangrijk om elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk te maken. Hierbij vormen de wensen van e-rijders en andere eindgebruikers de basis, aldus Anja van Niersen,’’ CEO van Allego. “De Smoov app is een oplossing waarmee iedere e-rijder altijd en overal zorgeloos kan laden. Met of zonder laadpas uit binnen- of buitenland. Smoov maakt het leven van een e-rijder gemakkelijker. Je hebt geen tal van laadpasjes en apps meer nodig, want Smoov combineert zoveel mogelijk van de bestaande diensten voor je. Binnenkort kun je Smoov ook gebruiken op Allego laadpunten in België en Duitsland!”

Plaats op:
Datum: 26 mei 2016
Categorie: Elektrisch rijden
Bron: Allego
Gerelateerde artikelen  
22-12-2016 Nieuws Laden vanaf 2017 inzichtelijker en goedkoper
13-04-2016 Nieuws BMW en Allego presenteren slimme mobiliteitsoplossingen
30-03-2017 Nieuws E-rijder krijgt direct toegang tot laadsessies en real-time informatie
11-07-2018 Nieuws LeasePlan en Allego versnellen overgang naar emissievrije mobiliteit
29-09-2017 Nieuws Vandebron zet fors in op elektrisch rijden
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,2 seconden.