Nieuws  
 

Met de ontwikkelingen op het gebied van telematica wordt de markt voor Fleetmanagement steeds complexer en specialistischer, meer leveranciers, data, regelgeving en kostenstromen. Om relaties in deze ontwikkelingen de beste oplossingen te kunnen blijven bieden, hebben Dragintra Fleet Services & Micpoint afgesproken om kennis, ervaring en systemen te bundelen en als partners producten in markt te gaan aanbieden.

Al meer dan 17 jaar ondersteunt Dragintra als Full-service Fleetmanagement organisatie haar relaties bij tactisch, strategische en operationele vraagstukken op het gebied van Fleetmanagement. Voor het beheren van ruim 30.000 voertuigen in 19 Europese landen, maken zij gebruik van het door hen zelf ontwikkelde Fleetmanagement-systeem FleetPack.

Sinds 1998 ondersteunt Micpoint haar relaties met mobiliteitsvraagstukken, Micpoint is dé mobiliteitspartner voor de zakelijke markt. Met technologie faciliteren zij de mobiliteit van alles wat zich beweegt op de weg. Verbinden is daarbij het sleutelwoord. Met verbindingen volgen en registreren zij de bewegingen van mensen, transportmiddelen en andere objecten. Dat doen zij al ruim 25 jaar en zijn nog steeds koploper in het ontwikkelen van nieuwe technieken voor mobiliteitsvraagstukken.
Bij Micpoint & Dragintra Fleet Services staat de klant & onafhankelijkheid van leveranciers centraal. Dit doen zij door relaties de beste producten te bieden in combinatie met vooruitstrevende ICT-oplossingen. Daarnaast koppelen zij mobiliteit en kosten aan communicatie en vertalen deze naar overzichtelijke informatie.

Full Service Fleetmanagement van Dragintra & Micpoint is besparen op uw TCO tot 25% omdat alle techniek, communicatie en datastromen binnen de samenwerking worden geborgd. En geeft u mogelijkheden om actief te sturen op uw fiscale rit- en uren-registratie, brandstof en CO2-Footprint.


Bart de Hoog, General Manager bij Dragintra Fleet Services (links) & Ed Moné, CEO bij Micpoint (rechts)

Plaats op:
Datum: 7 juni 2016
Bron: Micpoint
Gerelateerde artikelen  
30-05-2018 Nieuws Dragintra Fleet Services en Van Ameyde werken strategisch samen
12-12-2016 Achtergrondartikelen Van inbouwspecialist tot innovatieve leverancier van hightech mobiliteitsoplossingen …
05-09-2013 Nieuws Dragintra start Fleet Academy en Knowledge Center
14-01-2020 Vacatures Micpoint is op zoek naar stagiaires voor ICT en marketing
14-01-2020 Nieuws Micpoint is op zoek naar stagiaires voor ICT en marketing
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,23 seconden.