Nieuws  

Mobiliteitsprovider Athlon gaat samenwerken met de start-up Beamrz. Beamrz brengt vraag en aanbod op het gebied van mobiliteit real-time bijeen door consumenten en alle wegvervoersmiddelen aan elkaar te koppelen via een digitaal platform en een app. Athlon deelt het streven naar duurzame en kostenefficiënte mobiliteitsoplossingen met Beamrz en neemt een aandeel in de start-up.

Beamrz biedt een all-in-one mobiliteitsoplossing voor consumenten en bedrijven. In één app vinden reizigers uit alle beschikbare wegvervoersmiddelen de beste rit, die zij direct kunnen boeken, rijden en betalen onder één knop. Beamrz start met ritdelen, deelauto’s en deelfietsen waardoor consumenten en bedrijven flink op kosten besparen. Beamrz geeft bedrijven inzicht in het reisgedrag van hun medewerkers. Marchel Koops, Algemeen Directeur van Athlon Nederland: ‘De deeleconomie is van trend naar een blijvende ontwikkeling gegaan. Consumenten maken veelvuldig gebruik van deelinitiatieven en autodelen past daar ook bij. Met deze duurzame mobiliteitsoplossing voorzien wij in een veranderde mobiliteitsbehoefte; mobiliteit op maat. We verwachten dat consumenten en bedrijven hier veelvuldig gebruik van gaan maken.’

Athlon investeert in duurzame en slimme mobiliteit door samenwerking Beamrz
Beamrz start in de regio’s Eindhoven/Helmond en Rivierenland. In de loop van 2016 kunnen bedrijven en consumenten uit heel Nederland gebruik maken van de nieuwe diensten, zoals Mobility as a Service. Door gebruik te maken van deelmobiliteit, ontstaat er minder congestie en wordt het milieu minder belast.

Plaats op:
Datum: 28 juni 2016
Bron: Athlon
Gerelateerde artikelen  
23-05-2012 Nieuws Athlon Car Lease stapt in car sharing
06-09-2018 Nieuws Achmea kiest voor deelprincipe Car2Use
19-05-2017 Nieuws Amsterdam Science Park introduceert deelauto’s
01-05-2017 Nieuws ABN AMRO vergroent zakelijke mobiliteit met elektrische deelauto
20-09-2012 Nieuws Athlon gaat leaseauto's delen met SnappCar Business
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,15 seconden.