Nieuws  
 

Op donderdag 13 oktober vindt het jaarlijkse Vexpan Nationaal Parkeercongres plaats bij CORPUS: het opvallende gebouw aan de A-44 bij Leiden, voor een inspirerende dag over parkeren en alle verbindingen die daarmee samenhangen. Inschrijven is inmiddels mogelijk.

Eén van de keynote speakers is Silvan Rath, CEO en cofounder van ParkTAG (winnaar van de METRIC Venture Award). Hij neemt ons in een bevlogen presentatie mee naar de toekomst. Wat kan vernuftige technologie in smartphones ons bieden? Wat staat ons te wachten en wat zijn de mogelijkheden?

Zoals CORPUS in het teken staat van ‘Reis door de mens’ zetten wij tijdens het congres ‘Reizen door de mens’ centraal. Parkeren is een begin-en eindpunt van een reis. Parkeren is geen doel op zich en staat daarom altijd in verbinding met iets anders: retail, recreatie en reizen zijn daarvan enkele voorbeelden. Daarbij moet parkeren ook georganiseerd en betaald worden. Het moet kwaliteit bieden. En het visitekaartje zijn van je stad of bedrijf. Tijdens het Nationaal Parkeercongres 2016 laten we deze verbindingen zien in de diverse parallelsessies P+...Reizen, Reorganiseren, Retail, Rekening en Regelgeving.

Het programma van het Nationaal Parkeercongres 2016 biedt ook de mogelijkheid de CORPUS rondleiding 'Reis door de mens' te volgen.

Voor meer informatie zie de Agenda

Plaats op:
Datum: 18 juli 2016
Categorie: Parkeren
Bron: Vexpan
Gerelateerde artikelen  
30-10-2017 Nieuws Vexpan Parkeercongres on tour
26-08-2016 Nieuws Gratis parkeren, of juist niet?
11-03-2019 Nieuws Transitie in mobiliteit en parkeren
18-09-2012 Nieuws BCD reisplanner houdt rekening met productiviteit en milieu
18-05-2016 Nieuws Veranderende mobiliteit. Parkeren we nog wel in 2030?
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,05 seconden.