Nieuws  

Athlon kondigt een nieuw strategisch partnerschap aan met het Noord-Amerikaanse AlertDriving. De combinatie biedt klanten een online risicoanalyse van de bestuurder en combineert de resultaten met gerichte trainingmodules, in een gebruiksvriendelijke e-learning omgeving.

Alexander Prinssen, Director Consulting & Mobility Solutions bij Athlon International: ‘De risicomanagementproposities stellen onze klanten in staat om de veiligheid van de bestuurder te verbeteren en tegelijkertijd de kosten van de vloot te verlagen. Dankzij dit soort strategische partnerships komt onze ambities om de veiligheid van klanten te vergroten door de nieuwste technologie aan te bieden in een stroomversnelling. We zijn verheugd dat we onze klanten met behulp van deze propositie kunnen helpen met het verminderen van botsingen, persoonlijke verwondingen, beheerkosten en de blootstelling aan aansprakelijkheidsrisico’s.’

FleetDefenseSM: datagestuurde trainingsplatformen
De afgelopen 100 jaar legde Athlon zich toe op het bieden van de beste autoleasing en mobiliteitsoplossingen voor klanten in Europa. Door innovatieve, duurzame en kostenefficiënte oplossingen te ontwikkelen streeft Athlon ernaar om voorop te lopen wat betreft nieuwe en opkomende markttrends en technologieën. Klanten van Athlon kunnen gefocust blijven op hun kernactiviteiten, door de mobiliteitsbehoeften in handen van experts te laten.

Met FleetDefenseSM , het meest uitgebreide risicomanagementprogramma voor bestuurders ter wereld, voorziet Athlon haar klanten van datagestuurde trainingsplatformen die bestuurders met een verhoogd risico kan identificeren. Het is beschikbaar in meer dan 100 talen en in 70 landen. Het programma bestaat uit 30 effectieve training modules, waaronder milieuvriendelijk rijden, veiliger rijden en veiliger parkeren. Deze zijn online beschikbaar met lokale content. Athlon biedt het programma aan in 22 landen, waaronder haar partnernetwerk.

“FleetDefenseSM  biedt een simpele, snelle en accurate methode om bestuurders te identificeren die het meeste risico lopen. Zo kan het trainingsbudget kostenefficiënt worden ingezet,” aldus Rob Martin, vice president of sales bij AlertDriving. “Dit valt samen met Athlons lange traditie om klanten te voorzien van innovatieve en kostenefficiënte oplossingen. En aangezien leaseprogramma’s internationaal functioneren, profiteert Athlon ook van de flexibiliteit en het aanpassingsvermogen van FleetDefenseSM.”

Plaats op:
Datum: 18 juli 2016
Categorie: Fleetmanagement / software
Bron: Athlon
Gerelateerde artikelen  
13-12-2010 Nieuws Athlon start nieuw internationaal kantoor
26-07-2011 Nieuws Tesla en Athlon Car Lease komen met Europees EV-leaseprogramma
15-10-2018 Nieuws Athlon verbetert kwaliteit klantcontact
01-10-2019 Nieuws Online training omgaan met afleiding in het verkeer
11-09-2019 Loopbaan Marchel Koops benoemd tot CCO Athlon International
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2005 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,06 seconden.